En az lise mezunu 147 kişi alınacak! Dokuz Eylül Üniversitesi başvuruları bugün bitiyor

Dokuz Eylül Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından belirtilen kadrolara personel alımı yapacağını ilan etti. Toplamda 147 personel istihdam edilecek.

En az lise mezunu 147 kişi alınacak! Dokuz Eylül Üniversitesi başvuruları bugün bitiyor
En az lise mezunu 147 kişi alınacak! Dokuz Eylül Üniversitesi başvuruları bugün bitiyor
GİRİŞ 15.03.2023 09:15 GÜNCELLEME 15.03.2023 09:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dokuz Eylül Üniversitesi 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (b) fıkrası uyarınca 20 Büro Personeli, 30 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Mühendis, 2 Tekniker, 2 Diğer Teknik Hizmet Personeli, 1 Eczacı, 30 Hemşire, 5 Sağlık Teknikeri, 4 Röntgen Teknisyeni, 50 Destek Personeli alımı gerçekleştireceğini ilan etti. Başvuru şartları ve tarihine ilişkin merak edilen tüm detaylar açıklayan kurum, en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıkladı. 

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

Dokuz Eylül Üniversitesi personel alımı başvuruları 28 Şubat 2023 tarihinde başlayıp 15 Mart 2023 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Cumhuriyet Bulvarı No : 144 Alsancak/ İZMİR adresinde yer alan Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuruda bulunması gerekiyor.

Dokuz Eylül Üniversitesi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

b) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

c)Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

d) Erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak veya askerliğini yapmış olmak, fiilen askerlik görevinde bulunmamak yahut ertelemiş olmak, göreve başlamasına engel hali bulunmamak.(Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanına başvuracaklarda askerliğini yapmış olmak şartı aranmaktadır.)

e) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Atanmaya hak kazanan adaylar hakkında 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanununun 3 ncü maddesi uyarınca arşiv araştırması yapılacaktır. Söz konusu sonucun olumlu gelmesi halinde atamaları yapılacaktır.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 2
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem bölgesinde işsiz kalan mali müşavirler var devlet üniversite veya belediyeler bölgeden göç olmasın diye kpss şartı ve yaş şartı olmadan kadro açmalı en azından bölgeden göç edenler azalır
    Cevapla
  • Ertuğrul 1 yıl önce Şikayet Et
    Deprem bölgesinde bir sürü işsiz kalan mali müşavirlik belgesi olan işsizler var deprem bölgesinde devlet üniversiteler veya belediyeler işsiz kalan mali müşavirler için kadro açsa iyi olur en azından göç engellenir bu şekilde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim