Sevaba girelim derken işlemedikleri günah kalmadı

Kırkağaç’ın Bakır Mahallesi’nde kaçan danayı yakalamak için tüm mahalleli seferber oldu, ortaya inanılmaz görüntüler çıktı.

GİRİŞ 06.10.2014 13:48 GÜNCELLEME 06.10.2014 13:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Domates ve bamya tarlasına giren danayı yakalamak için her türlü yolu deneyen mahalleli, danayı önce tüfekle vurarak yaraladı, daha sonra getirilen kepçe ile üzerine bastırılarak ezdi. Tekmelenen yaralı dana, halatlarla boynundan, ayaklarından ve gövdesinden defalarca bağlandı. Yaralı dana acı içerisinde kıvranırken, bir mahallelinin ’alnından vuralım’ sözleri ise dikkat çekti.

Yaklaşık 20 mahalle sakini 1 saat süren kovalamacanın ardından kurbanlık danayı yakaladı ve kepçeye bağlayarak keserken, kaydedilen görüntüler ise bir çok kesim tarafından tepki çekti.

İşte o inanılmaz görüntüler!

  

YORUMLAR 14
  • ALİ ŞÜKRÜ HARMANŞA 9 yıl önce Şikayet Et
    BİLİNÇSİS KURBAN KESİMİ YAPANLARA. çok degerli kardeşlerim insanların cahil ve bilgiziz olması nedeniyle farklı şekilde kurban kesimleri görüyoruz o kesilen hayvanlara çok acıyorum eziyet eden insanlara şunu sormak istiyorum elinize bir tiken battıgında nasıl hissediyorsunuz bu hayvanlara nasıl eziyet edersiniz allah sizi islah etsin
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    KURBAN KESME. şahit olduğu bir kavga yüzünden şarabı yasaklayan ve haram kılan sevgili peygamberimiz Hazreti Muhammed,bu kurban bayramında yaşananları görse ne yapardı.... ben diyorum ki,herhalde ALLAH a ,kurban kesmenin de yasak olması için yalvarırdı,ondan vahiy beklerdi.
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    ahı tutmadan,cezalarını verin, ertelemeyin.. ne oldu. bu adamlara ceza verecek mi bu devler. o kepçecinin kepçesine 3 ay el koyacak mı..bunları yapmazsanız o kurbanın ahı altında kalırsınız. O ZAMAN İŞİDE KIZMANIZ ANLAMSIZ OLUR. bu adamlara, ipi tutana, ezene, sahibine,ortaklarına ceza verin ve ertelemeyin. vallah o kurbanın ahı altında kalırsınız.benden demesi. hatta o beldeye, ilçeye bile ahı tutar. kurbanın ahından da iflah olunmaz. bilin diye yazdım.evet efm ,bekliyoruz.
    Cevapla
  • yuksel tosun 9 yıl önce Şikayet Et
    söz. Çok yazık ya. Böyle insanlık mı olur. Hayvana yaptıkları eziyet,bunlar insan mı?Allah ıslah etsin onları
    Cevapla
  • orhan altınkaya 9 yıl önce Şikayet Et
    İşini Bilmeyen Kasap ve masat . Hayatlarında belliki birkaç küçükbaş kesmiş adamlar tutmuş boğa kesmeye kalkıyor burda. Herkes bir ağızdan fikir veriyor ama uygulayan yok. Herkes acemi. O hayvan daha başından ehil birine teslim edilseydi çok basit bağlama yöntemleriyle ne ipini kırardı ne böyle üstüne kepçe ile basılarak bağlanmak zorunda kalırdı nede kaçmasın diye tüfekle vurulurdu. Doğru teknikle hayvan size hiç zorluk çıkarmaz. Bunun gibi birkaç örnek elbet çıkacak arkadaşlar cahil bunlar. Ama artık insanlar daha uygar ve uygun ortamlarda yapıyor bu işleri. Tertemiz ve ehil kişilere hayvanı teslim ediyorlar. yarım saatte koskoca tosunu kesip yüzüp et olarak veriyorlar. Sanada paylaştırıp dağıtmak kalıyor. BU tür cahilleri tüm topluma mal etmek yanlıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Forbes'ten iddia: Türkiye S-400'leri oraya konuşlandıracak - Gazete manşetleri
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!