İsrail gazetesinden Suriye için müthiş iddia

ABD yönetiminin, Suriye'de Esed rejimine yönelik askeri müdahalede bulunacağı öne sürüldü.

İsrail gazetesinden Suriye için müthiş iddia
İsrail gazetesinden Suriye için müthiş iddia
GİRİŞ 25.08.2013 06:45 GÜNCELLEME 25.08.2013 06:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail 'in Yedioth Ahronoth gazetesinin haberine göre İsrail Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, Amerikalı mevkidaşı Martin Dempsey'le telefonda görüştü. Gazeteye açıklama yapan bir ordu kaynağı, görüşmede Suriye 'de kimyasal silah kullanımı ve Lübnan'daki son gelişmeler başta olmak üzere Ortadoğu meseleleri ele alındı.

İddiaya göre Amerikan yönetimi, Suriye'de sivillere karşı geniş ölçekte kimyasal silah kullanıldığına dair somut delil arıyor. Bu delillerin ortaya çıkması halinde ise Washington, BM Güvenlik Konseyi'nden karar çıkmasa dahi Suriye'ye müdahale edecek. 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 9
  • mert (önceki) 10 yıl önce Şikayet Et
    nur dülger. ben hem gezi karsitiyim, hem chp karsitiyim, hem akp karsitiyim, hem sisi karsitiyim, hem pisi karsitiyim, hem esed karsitiyim, hem abd karsitiyim, hem israil karsitiyim hemde rte karsitiyim. simdi seninkiside laf mi yani ??! kimi hakli cikarmaya calisiyorsunuz ??! neden insanlari iki dere arasinda biraktirmaya calisyorsunuz ??! mecburmuyuz senin rte ni, senin abd ni sevmeye ???!!
    Cevapla
  • Sabri Elvan 10 yıl önce Şikayet Et
    Melhameyi Kübra basliyor!. Melhameyi Kübra basliyor, evlerinize erzak depolayin cünkü ABD ve Rusya arasinda nükleer bir savas ortadoguda yasanacak.
    Cevapla
  • Kevser 10 yıl önce Şikayet Et
    yok canımmm. amerika çıkarı olmadığı hiç bir yere burnunu sokmaz onlar için bir damla petrol milyonlarca müslüman kanından değerlidir....müslümanlar pembe gözlüklerinizi çıkarın artık..
    Cevapla
  • fahri aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    ahmet paksoy. madem o kadar güçlü esad iki yıldır neden yenemedi .şimdi cıkmış tam yenecekti diyorsun. keşke amerika degilde bizim ordumuz zulme ugrayan halklara yardım edebilse gerek maddi gerekse askeri olarak.hemen hoplamayın müdahele edecek ordu gönüllülerden oluşurdu geziciler siz yine gezmeye giderdiniz..
    Cevapla
  • İlhami ARAALİ 10 yıl önce Şikayet Et
    Eyvah.... Yanlışlıkla(!) muhalifleri vurmasınlar sakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Benzema'yı konuşuyor! Dudak uçuklatan maaşından vazgeçiyor
Uzman isim zamanlamasına dikkat çekti! Reisi'nin kazansında dikkat çeken detay...