İsrail ateşkesi 15 dakika içinde bozdu!

Gazze'de ilan edilen ateşkesin üzerinden 15 dakika bile geçmeden İsrail Filistinlilere saldırdı.

İsrail ateşkesi 15 dakika içinde bozdu!
İsrail ateşkesi 15 dakika içinde bozdu!
GİRİŞ 04.08.2014 11:02 GÜNCELLEME 04.08.2014 11:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İsrail'in "tek taraflı" ilan ettiği ateşkesin üzerinden 15 dakika geçmesinin ardından düzenlediği saldırılarda 30 kişinin yaralandığı kaydedildi. 

Gazze'de görevini fiilen sürdüren eski Filistin Hükümeti Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref El-Kudra, İsrail tarafından "tek taraflı" olarak ilan edilen ateşkesin üzerinden 15 dakika geçmesinin ardından Gazze'nin batısındaki eş-Şati Mülteci Kampı'na saldırı düzenlediğini belirterek, "Kamptaki el-Bekri ailesini hedef alan saldırıyla 30 kişi yaralandı. Şifa Hastanesi'ne nakledilen yaralılar arasında bazılarının durumu ağır" dedi. 

İsrail, bugün saat 10.00 itibariyle başlayacak ve 7 saat sürecek insani ateşkesin Gazze Şeridi'nin güney kesimini kapsamayacağını açıklamıştı.

SON ATEŞKES 2 SAAT SÜRMÜŞTÜ 

Gazze'de taraflar en son, geçen cuma 72 saatlik ateşkes konusunda anlaşmaya varmıştı.

Ancak söz konusu ateşkes, yalnızca 2 saat sürmüş ve İsrail tanklarının ateşi sonucu 50'den fazla Filistinli hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    bunların ateeşkeş çapğrısına naıl inanıyorsunuzki. şerefsiz İsrail katil İsrail nasıl sözünden duracakki
    Cevapla
  • Efsane 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünya savaşında Almanların eline düşen Rus esir günlüğüne şu satırları yazmış:. Yıl 1941, Almanlar esir düşen bizlere derin bir çukur kazmamızı emrettiler,çukuru kazdıkdan sonra ellerindeki yahudileri getirerek çukura attıllar ve bizden onları canlı canlı gömmemizi istediler. Bizler bu kötülüğü reddettik. Alman komutan yahudilerin çukurdan çıkaralıp bizim çukura atılmamızı emrederek çukurdan çıkan yahudilere ise bizi canlı canlı gömmelerini söylesi. Yahudiler gözlerini dahi kırpmadan bizlerin üzerine toprağı atmaya başladılar, tam toprak bizleri yutmak üzereydiki alman komutan durmalarını emretti ve bizleri çıkardılar. Sonra komutan bize dönüp bağırarak '' Sizlerin, yahudilerin nasıl bir millet olduğunu ve onları neden öldürdüğümüzü görmenizi istedik''...
    Cevapla
  • arifhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam değilsin israil. sana adam diyenin yüzüne tüküreyim!
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞEREFSİZ DEVLET. Böyle bir devleti yöneten katillerin sözüne güven olmaz. Hay Hitler!
    Cevapla
  • ömer işbilir 9 yıl önce Şikayet Et
    uyumaya devam. uyumaya devam edin islam devletleri nereye kadar uyuyacaksınız bakalım bu israilogulları nezaman sözünde durmuski bugüne kadar daha önce de ataları böyle kallesti Rabbim tez zamanda bunları bozguna ugratır inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı