IŞİD'den ABD'ye 'Hollywood' usülü tehdit

IŞİD terör örgütü ABD’nin tehditlerine karşı bir savaş fragmanı yayınlayarak "Buradayız" yanıtı verdi.

GİRİŞ 17.09.2014 16:49 GÜNCELLEME 17.09.2014 16:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

'Flames of War' (Savaşın Alevleri) adı verilen fragmanda IŞİD terör örgütü elamanlarının Suriye ve Irak’ta verdikleri savaştan görüntüler yer alıyor.

Hollywood tarzı oluşturulan ve son teknolojinin kullanıldığı fragmanda teröristler Suriye ve Irak’ta ele geçirdikleri topraklara saldırılarda bulunulması halinde buranın Amerikan askerlerine mezar olacağı tehdidini savuruyor.

Avrupa basını görüntülerin ABD kongresinde IŞİD’e karşı hava saldırılarının yeterli olmaması halinde bir kara harekatına onay verilmesinin tartışıldığı bir dönemde yayınlanmasına dikkat çekerek bunun bir gözdağı verme niteliği taşıdığını yazdı.

YORUMLAR 5
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kafirin tedbiri bizi yolumuzdan çeviremez !. Bu, harp demektir! Biz hakareti sineye çekecek kudretsizlerden, tabansızlardan değiliz. Cennet Mekan Kanuni Sultan Süleyman Han !
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Ömer deniz ? Gezici zihniyet?...IŞİD Hz.Peygamberimizin Müslümanlara uyarısıdır ahir zaman işaretidir......Utanmıyormusun yalan iftira peşinde koşmakdan?......... .......Hükümetin IŞİD ile alakası yok? hala rehineleri kurtarmak fırsat kollanıyor siz nelerden bahsediyrsunuz?..Yalan ve iftira fitne çok büyük günahlara gebedir..Sizin gibiler yüzünden zaten Dünya boşluğa doğru sürükleniyor?.Bilinmeyen(ALLAH) artık Dünyaya Format atmak için gün sayıyor siz de yalan iftira peşinde koşmakta günleri arşınlıyorsunuz?..hala bikmadınızmı?.... bırakın artık yalan iftira ile batılın peşinden koşmayı ,Hak,a İmana gelin?.. imana gelinki kurtuluşa erin yoksa sizin,.Batılın. Gezicilerin sonu hiçde iyi olmayacak?.
    Cevapla
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    HALKA DUYURU. Hükümetin Irak ve Suriye de kurmak istediği tampon bölge zor durumdaki İŞİD e daha fazla lojistik ve eleman sağlamak içindir. Ortadan kaldırılacak İŞİD i kurtarmak içindir. Başka amacı yok, olsaydı bugün değil daha önce girişimde bulunulurdu. Bunun bilincinde olmalıyız.
    Cevapla
  • La Diyebilmek 9 yıl önce Şikayet Et
    @yykucuk. İkisi aynı mal ise siz sözde islam devlletileri İSRAİLE karşı niye kolisyon kurmuyorsunuz??? Yoksa siz İSRAİL den korkuyormunuz? yoksa siz yahudilere aynı akideye mi sahpisini?
    Cevapla
  • yykucuk 9 yıl önce Şikayet Et
    Havanız kime?. IŞİD salaklıkta sınır tanımıyor.Bunlar tamamen kendilerini bir halt sanıyor. Neymiş alevlerin şavaşı imiş. Siz onu asıl cehennemde göreceksiniz. Göz var nizam var siz kim USA kim.Hem zaten IŞİD USA ve İsrail'in malı değil mi? ee o zaman havanız kime?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TIR yolcu minibüsünü biçti! Çok sayıda ölü var!
Vekaletle kurban kesim bedeli açıklandı