Erdoğan noktayı koydu: Bu işin geri dönüşü yok

Gine Cumhurbaşkanı Konde ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat Kalkanı operasyonuyla ilgili 'El Bab'ı dört yandan kuşattık, geri dönüşü yok' dedi.

GİRİŞ 27.12.2016 19:57 GÜNCELLEME 27.12.2016 20:28
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Ankara'daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmenin ardından Gine Cumhurbaşkanı ile ortak basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat Kalkanı konusunda koalisyon güçlerini eleştirdi ve "bu işin geri dönüşü yok, el Bab'ı dört yandan kuşattık" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili şöyle konuştu:

DAEŞ terör örgütünü El Bab'ta dört yandan kuşatmış durumdayız. Tabi koalisyon güçleri şu anda verdikleri sözü tutmuyorlar.

Çıktığımız bu yoldan geri dönmemiz mümkün değil. Yani Rakka'dan geliyormuş, gelmiyormuş... Arkadaşlar bu olanların hepsi stratejidir. Bütün taktikler değerlendirilir ve ona göre de adımlar atılır.

KOALİSYON GÜÇLERİ ORTADAN KAYBOLDU

Koalisyon güçleri DAEŞ'e karşı mücadeleden bahsediyordu, bizi de DAEŞ'e destek vermekle suçluyorlardı. Şimdi hepsi ortadan kayboldu

Diyorum ya, kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Şehitlerimiz var, canımız acıyor ama geri dönemeyiz.

Gaziantep'e bombayı yediğimiz zaman benim vatandaşlarım şehit olduğu zaman, Kilis'te vatandaşlarım şehit olduğunda bunun bedelini kim ödeyecek? O zaman da "hükümet nerede" diyorlar. Biz ne gerekiyorsa onu yapacağız.

YORUMLAR 33
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH samimi vatan evlatlarının yar ve yardımcısı olsun
    Cevapla
  • vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    tedbiri elden bırakmadan mücadeleye devam edilmelidir.biz suriyeye girmedik onlar bize girdi.geç bile kaldık keşke olaylar başlar başlamaz girseydik mültecileri suriye topraklarında ağırlasa idik dah güzel olurdu ama her şeyde bir hayır vardır.şu anki yol dogru yoldur.terör batağında kurutulmalıdır
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    münbüç ve afrine girmeden gerisi boş iş bunu herkes bilsin heba olmaktan ve büyük oyunda bozguna uğramaktan ve piyon olmaktan kurtuluş yok ayn el arab ise ilk büyük bozgundu tüm bölge için bunu herkes bilsin kendimizi kandırmayalım ve daha cesur olalım Allah(cc)dan başka büyük yok dönüş onadır.
    Cevapla
  • karasulu vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    once mumbice pyd yi unutma
    Cevapla
  • Diriliş 7 yıl önce Şikayet Et
    Deaş denilen terör örgütü ile sadece biz savaşıyoruz. Bu örgütle savaşmak için koalisyon kuran batı nerede?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak