Polis merkezi önünde intihar saldırısı

Afganistan başkenti Kabil'de Trafik Polisi Müdürlüğü'ne eş zamanlı saldırı düzenlendi. Taliban üyelerince düzenlenen saldırıda 8 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı.

Polis merkezi önünde intihar saldırısı
Polis merkezi önünde intihar saldırısı
GİRİŞ 21.01.2013 11:18 GÜNCELLEME 21.01.2013 14:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı yetkilisi Abdulrahman Rahman, başkent Kabil Polis Merkezi'ne önce intihar saldırısı ve daha sonra düzenlenen silahlı çatışmada, 5 intihar bombacı, 3 polis toplam 8 kişi yaşamını yitirdiği ve 7 sivil, 13 polisin de yaralandığını bildirdi.

5 kişilik intihar saldırganın tamamının etkisiz hale getirildiğini ifade eden Rahman, saldırganların önce intihar saldırısı ve daha sonra da roketatarlarla saldırarak silahlı çatışmaya girdiğini söyledi.

Saldırganlar ile emniyet güçleri arasında yaklaşık 7 saat'ten fazla süren çatışma yaşandığın ifade eden Rahman, ''5 militan etkisiz hale getirildi. Hastahaneye kaldırılan yaralılar arasında 3 kişinin ise durumunun ağır'' dedi.

Saldırıyı Taliban üstlendi.

YORUMLAR 1
  • fatme tahir 11 yıl önce Şikayet Et
    bulgaristanli turk afganistan . afganistani kontrol ediyornus nato ! afganistanin neresini kontrol ediyorsunuz ? heryerinde saatler suen catismalar , soylenmeyenleri haric, afganistani kimse bugune kadar iskal edememis bugun'de iskal eden yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar temsilcisinden tarihi konuşma! Teslim olmayacağız...
Fatih'te korku dolu anlar! Kadına yumruk ve kafa atıp çantasını gasp etti...