Esed ailesi şimdi de bunlara göz dikti

Suriyeli gazeteci yazar Rana Kabbani'nin iddiasına göre Esed ailesi şimdi de tarihi eser hırsızlığına başlamış.

Esed ailesi şimdi de bunlara göz dikti
Esed ailesi şimdi de bunlara göz dikti
GİRİŞ 12.02.2013 09:41 GÜNCELLEME 12.02.2013 09:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Suriye'nin eski ABD büyükelçisi Sabah Kabbani'nin kızı Rana Kabbani twitter hesabı üzerinden çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Suriyeli gazetecinin iddiasına göre Esma Esed, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan ünlü Azam Palace müzesinde sergilen tarihi eserlere göz dikmiş. İddiaya göre müzede bulunan ve Irak Kralı I. Faysal'a ait olan son derece değerli tahta göz diken Esma Esed tahtı kendi özel kalem müdürü vasıtasıyla müzeden "iade edilmek üzere" talep etmiş. Müze müdürünün "ne zaman geri getireceksiniz" sorusuna "elli yıl sonra" diye alaylı bir yanıt verilmiş. Müze müdürü bu duruma bozulsa da tahtı vermek zorunda kalmış. Bu durum normal müze prosedürlerine aykırı olsa da müze müdürü ses çıkaramamış.

Ünlü Suriyeli Şair Nizar Kabbani'nin yeğeni ve ünlü gazeteci Patrick Seale'nin eşi olan Rana Kabbani'nin bu çarpıcı iddiasına Esed ailesinin ne yanıt vereceği çok merak ediliyor.

Kaynak: Turk Arab News

YORUMLAR 3
  • ergün şahin 11 yıl önce Şikayet Et
    esedi destekliyorum . tererüstleri lanetliyorum
    Cevapla
  • burak şişman 11 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. türkiyeye yerleş sen bizim kardeşimizsin biraz paran varsa ooo sana ufak bi arsa satarız bide küçük yalın sade villa çiftlik artık nası seversen ne de olsa sende mağdursun sınırdan giren girene sen de gel la.
    Cevapla
  • Ahmet AK 11 yıl önce Şikayet Et
    Mezara kadar. Libya lideri kaddafi de Altınlarını çöle gömerek saklamıştı ama alamadan gitti.Şimdi ne yapıyor Allah bilir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!