Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed al Sani ile telefonda görüştü.

Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü
Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile telefonda görüştü
GİRİŞ 21.08.2013 23:12 GÜNCELLEME 21.08.2013 23:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İkili, görüşmede Suriye ve Mısır konularını konuştu.Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İki liderin Suriye ve Mısır'da demokratik sürecin bir an önce başlayabilmesi için uluslararası camianın daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerektiğine vurgu yaptıkları öğrenildi.

Suriye ve Mısır konusundaki görüşleri örtüşen iki liderin, sorunların çözümü için uluslararası çabalara hız vermeyi kararlaştırdıkları bilgisi edinildi

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • ramazan sarı 10 yıl önce Şikayet Et
    calışan kişi .emeginin karşılıgını alır .israil.gibi.. Tuncay Güney öyle bir lüks içinde ki Elhamdülillah Müslüman değilim. Ben Tanrı’nın İsrail’i için çalışıyorum. Ruhta Yahudiyim” diyor. MOSSAD, MİT yok. Ama paralar geliyor, nereden geldiğini ben de bilmiyorum. acıklamasını yapıyor.bizim müslüman ülkelerde.derin devletin içimizde nasıl calıştıgını bilmiyor.halen derin devletin işi ikdidara gelemiyen partilerin can simidi olarak görenler var.maclardan.taksim solaganı atanlar var.şimdi önlem alınmasa yarına gec kalabiliriz.statlardaki.ayaklanmalar cok can alır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kapıda vize uygulamasında yeni gelişme! İşte eklenen yeni adalar...
Abdullah Ağar PKK'ya dev operasyon öncesi uyardı: Bu şeytanlık inşallah olmaz!