Erdoğan: Trabzonspor başkanını takdir ettim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündemdeki gelişmelere yönelik yaptığı açıklamasında, Trabzonspor kulübü başkanı İbrahim Hacısomanoğlu'na yapılan saldırıyı çirkin bulduğunu belirterek, saldırı esnasında Hacısomanoğlu'nun duruşunu ise takdir etti.

GİRİŞ 07.10.2013 14:33 GÜNCELLEME 07.10.2013 16:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin gelişmeleri değerlendirmek üzere basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Başbakan Erdoğan, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na yönelik dün oynan Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası yapılan saldırıyı ise şık bulmadığını belirtirken, ev sahibi takımın taraftarlarının şişelerle taşlarla bir kulübün başkanına saldırıda bulunmasını çirkin bulduğunu söyledi. Erdoğan; bu tarz olayların iki tarafı bir birine karşı olumsuz hareketlerde bulunmaya iteceğne dikkat çekerken,  Trabzonspor kulübü başkanının davranışını da takdir ettiğini söyledi.




Başbakan Erdoğan Suriye'deki yaşanan son gelişmelerle ilgili Suriye devlet başkanı Beşşar Esed için kendisini şahsen terörist olarak ifade ettiğini söyledi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 12
  • Tuna Zengin 10 yıl önce Şikayet Et
    Neyini takdir ediyorsunuz. pardon anlayamadım sn başbakan hacıosmnaoğlu denen provokötörün ney,ni takdir ediyorsunuz.
    Cevapla
  • Gürkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Seyranttepeli. Yıldırım Demirören federasyonun başına, Terim'i milli takımın başına kim getirdi.
    Cevapla
  • Gürkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Avni aker de Semih Şentürk'ün yakasına yapışan kimdi?. Trabzonsporspor Başkanına yakışan davranış Semih gibi Türk futbolunun en efendisi olan futbolcunun yakasına yapışmaktır. Bunu da ben taktir ediyorum.
    Cevapla
  • Gürkan 10 yıl önce Şikayet Et
    Küfür-Duruş-Taktir. Sayın Başbakanımız içinde küfür olan duruşu taktir etmez. Sn. Başbakanımız yanlış bilgilendirilmiş.
    Cevapla
  • Efkarı Umumiye 10 yıl önce Şikayet Et
    Şikeci Fener ve Hazımsızlık. Ceza almadığınız mahkeme kalmadı,hala şiddet ,hala küfür ve bağırtı ile bir şeyleri örtbas etmeye mi çalışıyorsunuz?.Kabadayılıkla haklı olunmuyor.Başbakanı takdir ediyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tutuklama talebi panikletti! Köşeye sıkışan Netanyahu'dan ilk açıklama!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a sert sözler: Baş ahlaksız...