Kılıçdaroğlu'ndan flaş açıklama

CHP'de kurultay tartışmalarına Kılıçdaroğlu'ndan cevap geldi.

GİRİŞ 15.08.2014 00:25 GÜNCELLEME 15.08.2014 01:11
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Onlar gerekli imzayı toplayamazlar ama merak etmesinler ben kurultayı toplantıya çağıracağım." dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu bugün Grup Başkan Vekili Muharrem İnce'nin kurultay çağrısına yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi;

"Bu kadar merak edildiğimi bilmiyordum. Bir pazartesi eve geç geldim herkez Kılıçdaroğlu eve kapandı dedi. Seçim sonuçlarını birçok kanalda ifade ettim. Ekmeleddin bey Türkiye'ye bir üslup bıraktı. Bir başka aday sert açıklamalar yaptı. Erdoğan kazandı. Kendisini aramadım. Toplumun bütün kısmını kucaklana bir üslup kullanmadığını biliyorum.

Biz bu ülkeye demokrasi getiren bir partiyiz. Parti disiplinine sıkı sıkı bağlı olduğumuzu herkesin bilmesi gerekir. Bir arkadaşımınız adaylığını koyması bizim geleneğimizde vardır. Basın toplantısı yapan arkadaşlara söylemiştim. İmzaları toplayın hemen kurultay yapacağım diye. Delegeler ya da genel başkan vasıtasıyla kurultay toplanır. Elbette bir zaman ve takvim olacaktır. Ben hiç bir delegeye bana oy verin diye bir arayış içine girmeyeceğim. Başka adaylar da olabilir. Adaylığı beni memnun eder. Benim gurup başkanlığından almam diye bir düşüncem söz konusu değil."

YORUMLAR 14
  • ATAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    EN DOĞRUSU BU. yiyin birbirinizi
    Cevapla
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    AMERİKADA KENDİNİ AYNI SENİN SÖYLEDİĞİN GİBİ TANIMLIYOR..... Dünyaya demokrasiyi getiren ülkeymiş. Sende bu ülkeye demokrasiyi biz getirdik diyorsun. Bu ülkenin ve bu milletin mayasında belki adı aynı değildi ama demokrasi he zaman vardı. Siz ise adını tutturdunuz lakin kendisiyle hiç müşerref etmediniz bu milleti. Sadece kendi kafa yapınızdaki BEYAZ TÜRKLERE sundunuz bu ülkenin nimetlerini ve yıllarca cahil diye aşağıladınız anadolunun saf ve temiz insanlarını. Çifte standartın en koyu renkleriyle tanıştırdınız toplumu. Kendi içinizden çıkıp durumunuzu eleştirenlere ve millete yönelenlere ise 27 Mayısta neler yaptığınız herkesin malumu. Sonra millet demokrasiyi enstrumanlarını kullanmayı öğrendikçe sizin tekelinizden alıp özgürlüğüne kavuşturdu. Ve kendide özgür oldu bu sayede.Siz bu milletin değerlerine ve kutsallarına savaş açtınız ve onları aşağıladınız ve bunu bugün dahi meclisin kürsüsünden yapmaya devam ediyorsunuz. 10 yılda 10 şamar yediniz hala milletle savaşmaya devam ediyorsunuz. YANİ SİZ BU ÜLKEYE DEMOKRASİYİ GETİRİP HAPSETTİNİZ.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim istediğimi Allah istemiyorsa, konu kapanmıştır,Necip Fazıl Kısakürek!. Irzımızdır çiğnenen, evlâdımızdır doğranan. Hey sıkılmaz, ağlamazsan bâri gülmekten utan. Mehmet Akif Ersoy.
    Cevapla
  • Mehmet Özkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne konusuyor hala . Insanda bir utanma yüz kizarmasi olur bunda oda yokmus.Demokrasiyi bunlar getirmis hangi Demokrasiyi? 50 yasindayim daha Bunlarin Türkiye icin bir agac diktigini görmedim bir getirmekten bahsediyor utanmadan siz hich birsey getirmediniz olanida götürdünüz hele sen sosyal sigortalrin basindayiken ne warsa götürdün yat kalk Rahsana dua et yoksa daha hapislerdeydin.bu Millet senin ve senin gibilerin her secimde dersini veriyor ama hala yalan hala iftira utanmadan Demokrasiden bahsediyor siz her basa geldiginizde yokluk kitlik düzensizlik her yerde kuyruk getirdiniz Demokrasi deyil Allaha sana akil fikir versin birazda yüzün kizarsin senin yerine baskasi nolsa bir gün durmazdi gerci sizin hepiniz aynisiniz sen gidersin gelende ayni senin gibi onun icin hic gitme otur oturdugun yerde.....
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    erdogana karsi 5 e 0 ceken kk teselliyi kurultay alarak ariyacak desene. bide erdogan in 45 milyon secmenin %52 sini az bulmasina manidar bi cevap olucak bakalim o sadece 1000 kisinin yuzde kacinin oyunu alip da eze eze geldim diyecek zavalli kk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik