CHP’deki büyük kapışma rant kavgası çıktı

CHP’li Büyükçekmece Belediyesi ile CHP’li milletvekili Şeker'in arasında yaşanan Albatros Parkı tartışmasının altında rant kavgası çıktı.

CHP’deki büyük kapışma rant kavgası çıktı
CHP’deki büyük kapışma rant kavgası çıktı
GİRİŞ 08.10.2015 08:37 GÜNCELLEME 08.10.2015 08:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Büyükçekmece Belediyesi, CHP’li milletvekili ve yandaşları tarafından “Albatros Parkı’nda ağaçlar kesilip rezidans yapılıyor” diye protesto edildi. CHP’li milletvekili Ali Şeker’in organize ettiği protestolarda 1979’dan bu yana turizm imarlı ve içerisinde 2000 yılına kadar turizm tesisleri olan ve 30 bin metrekarelik bu alan Albatros Parkının bir parçası olarak gösterilmeye çalışıldı.

KADROLU MUHALİFLER

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Olayları körükleyenler CHP içindeki siyasi rakiplerdir. Protestolar benim koltuğumda gözü olan ve Büyükçekmece’de istedikleri rantı elde edemeyen bazı kişiler tarafından organize ediliyor’’ dedi. Akgün, CHP’li milletvekili Ali Şeker ve ekibinin yanı sıra Muhtar Alkış Barış’a Büyükçekmece’de rant sağlamalarına izin vermedikleri için hedef gösterildiğini söyledi. Bu ekibin ‘Hasan Akgün denize sıfır parka inşaat yapıyor, yeşili katlediyor’ şeklinde kamuoyunu yanılttığını kaydeden Akgün, “Ben nereden bileyim Şeker ve ekibinin bir sürü yalanlar söyleyeceğini. Milletvekili yalan söyler mi?” dedi. Bunlar benim uzun zamandır kadrolu muhaliflerim. Rant sağlamadığımız, bunlara meydan vermediğimiz için hedef gösteriliyoruz.” dedi. 

MESELE YEŞİL DEĞİL

Akgün, CHP’li Şeker ve ekibinin bazı gençleri kendisine karşı protesto eylemlerinde kullandığını söyledi. Eylemlerle sanki Albatros Parkı’nda inşaat yapılıyormuş izlenimi oluşturularak halkın kandırılmaya çalışıldığını kaydeden Akgün, “Mesele Yeşil Meselesi değil, mesele kişiseldir. Bunlar 20 yıllık muhaliflerim. Hep kaybettiler. CHP’den aday oldu ve şimdi de milletvekilliği zırhına büründü” diye konuştu.

KAYNAK: GÜLDEN KILIÇ - STAR
YORUMLAR 2
  • YE BULUT 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne ekersen onu biçersin.. Zamanında da "mesele ağaç meselesi değil siz hâlâ anlamadınız mı?" Meselesi.. Devam et CHP sana da bu yakışır
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Bana kimse CHPyi tarif etmesin,78 yaşında biri olarak genlerini bile tanırım ! beni üzen şey Müslümanım diyen birinin CHPye oy vermesidir ! Allah günahlarını affetsin !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler