Bakan Çelik’ten üç çocuk tavsiyesi

Sağlık Bakanlığı İletişim Daire Başkanı Osman Güzelgöz’ün oğlu Mahmut Esat Güzelgöz, Ankara Rixos Otel'de düzenlenen törenle Melek Elmas ile dünyaevine girdi.

Bakan Çelik’ten üç çocuk tavsiyesi
Bakan Çelik’ten üç çocuk tavsiyesi
GİRİŞ 20.11.2011 21:35 GÜNCELLEME 20.11.2011 21:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in telgrafla tebriklerini bildirdiği düğüne Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eski bakan ve AK Parti Milletvekili Abdülkadir Aksu ile çok sayıda davetli katıldı. Nikah şahitliğini hep birlikte yapan bakanlar, çifte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk tavsiyesini hatırlattı. Bakan Çelik nikah cüzdanını genç çifte verdi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 2
  • ahmet enes 12 yıl önce Şikayet Et
    Bakan diyorsa 3 değil 33 olsa yapacaksın.Devletimiz 3'ten sonrasına bakıyor.. Bakanı dinleyip hemen koşa koşa vatani görevlerini yapmaya gitmişlerdir. :))
    Cevapla
  • hasangulten 12 yıl önce Şikayet Et
    üç çocuk. Türkiye de yaşayan Türk vatandaşlarının Türk nufusunu çoğaltarak,en ez 5-6 çocultan aşağı çocuk yapmayıp Türk nufusunu geçmeye çalışıp egemenlik kurmaya çalışan kürtlere karşı hızlı bir nufus artışı yapması gerekmektedir. aksi takdirde hızla çoğolan kürt nufusunun altında ezilerek memleket idaresinin kürtlere geçmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalırız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
İstanbul'da bir köpek, kapısını açık bulduğu İETT otobüsünün şoför koltuğuna oturdu