DSÖ'den korkunç açıklama: Asla eskiye dönüş olmayacak

Dünya Sağlık Örgütü Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, dünyanın bütün dengesini altüst eden koronavirüs hakkında korkutan açıklamalarda bulundu. Ghebreyesus, "Sizlere dürüst olacağım. Gelecekte eski normale asla geri dönüş olmayacak" ifadelerini kullandı.

DSÖ'den korkunç açıklama: Asla eskiye dönüş olmayacak
DSÖ'den korkunç açıklama: Asla eskiye dönüş olmayacak
GİRİŞ 27.07.2020 01:29 GÜNCELLEME 27.07.2020 01:33
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Dünya Sağlık Örgütü Başkanı Tedros Adhonom Ghebreyesus, koronavirüs salgını nedeniyle gelecekte eski normale geri dönüşün asla mümkün olmayacağını söyledi.

İlk olarak Aralık 2019'da Çin'in Hubei eyaletine bağlı Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle dünya genelinde 650 binden fazla insan hayatını kaybetti, 16 milyon 300 binden fazla insan Kovid-19'a yakalandı. Pandemi ilan edilen koronavirüse karşı aşı ve ilaç geliştirme çalışmaları devam ederken, Dünya Sağlık Örgütü'nden umutları bitiren bir açıklama geldi.

"ESKİ NORMALE DÖNÜŞ OLMAYACAK"

DSÖ Genel Direktörü Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, DSÖ'nün İsviçre'nin Cenevre kentinde bulunan merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ghebreyesus, "Sizlere dürüst olacağım. Gelecekte eski normale asla geri dönüş olmayacak" ifadelerini kullandı.

"KOVİD-19'A İKİNCİ KEZ YAKALANILMASI KONUSUNDA TAM BİR CEVABIMIZ YOK"

Öte yandan DSÖ'den geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada, yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yenmiş hastalara virüsün tekrar bulaşıp bulaşmayacağına ilişkin "tam bir cevabın" bulunmadığı, bu konuda araştırmaların "aktif şekilde" devam ettiği belirtilmişti.

YORUMLAR 102
  • adıyok 3 yıl önce Şikayet Et
    tabı eskısı gıbı olmaz altınla vurgunu vurdunuz korana surecınde altın son gaz ucusa gectı gravatlı vampırler ulkelerı somurdu mıllet harıl harıl calıssın bırılerı oturdugu yerden ortalıgı calkalayıp el ogusturup gebeslensın ne dunya be ınsanlar kole gıbı calısıyor bırılerı boyle kaos uretıp vurgunu vuruyor tabı eskısı gıbı olmaz
    Cevapla
  • Vatanemsalsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz inşallah Müminler Allah'a güvenir ona teslim oluruz kaza ve kadere hayr ve şerre basü ba'del mevte ve diğer iman hakikatlerine inanınırız.Senin bu açıklamaların bunların dışında kalanları yani korkutmak istediklerinize ancak etki eder.Mahkeme-i Kübrada inşallah hesap veririsiniz ehli dünya örgütü.
    Cevapla
  • Adsız 3 yıl önce Şikayet Et
    vallah bu sözü söyleyeceğinize ilaç üretmeye çalişin
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar insanların hayrına hizmet etmezler.isleri güçleri tedirgin etmek.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    gercekten bazi arkadaslar yaziyor corona yok gibi bos laflar yaziyor corona olmazmi beyler bu virüs var bugün amerika ve asya ,afrika kitasi yaniyor o yüzden herkes biraz temkinli yazi yazsin bugün dünyada 16 mio vaka 650 bin ölü var cogu insan ölü sayisinin 5 kat fazla oldugunu söylüyor cünkü gelismemis ve fakir olan ülkeler bunu tam yazamiyor saglik ve iletisim olmadigi icin bu virüs insanlari yok etme planidir bu virüs tüm dünyaya bulastigi zaman en az 1 milyar insan ölecek inanan inanir inanmayan inanmaz insanlari ekonomik caresiz birakilarak coronayi unutturdular insanlar ya coronadan yada ekonomiden ölecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...