Bakan Koca'dan son dakika aşı açıklaması

Sağlık Bakanı Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kamu ve özel sağlık sektörümüz pandemi mücadelesinde başarılı bir sınav vermiştir. Gelişmiş ülkelerdeki hasta tercih etme tabloları ülkemizde yaşanmamıştır. Bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan tüm kamu ve özel sağlık kuruluşlarımızın aşı konusunda da gerekeni yapacağına eminim" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 17.12.2020 16:11 GÜNCELLEME 17.12.2020 16:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısıyla ilgili açıklama yaptı. 

Twitter'dan mesajını paylaşan Koca, "Kamu ve özel sağlık sektörümüz pandemi mücadelesinde başarılı bir sınav vermiştir. Gelişmiş ülkelerdeki hasta tercih etme tabloları ülkemizde yaşanmamıştır. Bugüne kadar fedakarlıktan kaçınmayan tüm kamu ve özel sağlık kuruluşlarımızın aşı konusunda da gerekeni yapacağına eminim" ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR 2
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    pandemi yüzünden almanydaki Türklerin ölümü alman doktorlarin ilgisizligindendir..ayrim yaptiklarindandir.bir zamanlarda Türkler kobay olarak kullaniyorlardi.deneyleribi yahudiler üzerindende yapiyorlardi degi$en hic bir $ey hala yapiyorlar..
    Cevapla
  • çetin 3 yıl önce Şikayet Et
    bence aşı kendini kanıtlayana kadar sağlıkçıların yüzse onu nu bir aşılayın kala ikinci kısımı da iki şer ay ara ile aşılayıp sağlık sisteminin hepisini riske atmamalı gerçekten faydası test edilip onaylanınca tabiki öncelik yine onlara verilmelidir benim ki bir fikir en iyisini bakanlığımız bilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!