Tansiyonu olanlar okusun!

Özellikle, son dönemde şişmanlık problemiyle boğuşanların muzdarip olduğu tansiyonun, aslında türlü türlü sebepleri var. Bir alet, tansiyonu nasıl dengeler diye şaşırdık, meraklandık. Meğer olabiliyormuş!

Tansiyonu olanlar okusun!
Tansiyonu olanlar okusun!
GİRİŞ 31.12.2008 10:20 GÜNCELLEME 31.12.2008 10:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 Tansiyonu olanlar okusun!

Özellikle, son dönemde şişmanlık problemiyle boğuşanların muzdarip olduğu tansiyonun, aslında türlü türlü sebepleri var. Ve, bu dert, son yıllarda tıbbın üzerinde çalıştığı en önemli hastalıkların başında geliyor. Yok mudur bir çaresi? Vücudumuzun akupunktur merkezleriyle ilgili olarak çalışma yapanlar, bilimsel veriler ışığında insanı hayrete düşüren, mucize gibi bir alet geliştirmişler. İlk duyduğumuzda biz de inanamadık, ama, böyle bir çalışma varmış. “Acaba böyle bir şey olabilir mi? Bir alet, tansiyonu nasıl dengeler” diye şaşırdık, meraklandık. Meğer olabiliyormuş!

Nedim Odabaş'ın haberi

Yüksek tansiyon, alçak tansiyon…. Son yılların en sıkıntılı hastalıklarından biridir tansiyon…  Hani bir laf vardır, “Damdan düşenin halini, damdan düşen anlar” diye. Bu dertten muzdarip olanların halini, elbette bu dertle yaşamayanlar anlamaz.

kullan

Özellikle, son dönemde şişmanlık problemiyle boğuşanların muzdarip olduğu tansiyonun, aslında türlü türlü sebepleri var. Ve, bu dert, son yıllarda tıbbın üzerinde çalıştığı en önemli hastalıkların başında geliyor. Yok mudur bir çaresi? Vücudumuzun akupunktur merkezleriyle ilgili olarak çalışma yapanlar, bilimsel veriler ışığında, insanı hayrete düşüren,  mucize gibi bir alet geliştirmişler. İlk duyduğumuzda biz de inanamadık, ama, böyle bir çalışma varmış. “Acaba böyle bir şey olabilir mi? Bir alet, tansiyonu nasıl dengeler” diye şaşırdık, meraklandık. Meğer olabiliyormuş! Jintong adı verilen, bu mucize aleti Türkiye’ye getiren ERG Grup İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güngör, olayın bilimsel açıdan izahını yapıyor bize uzun uzun. Vücut içinde bir elektrik akımı mevcutmuş… Bu enerji akımını yönlendiren merkez beynin hipatalamus bölümüymüş… Aynı zamanda hipatalamus vücuttaki kan dolaşımını sağlayan hücreleri kontrol ediyormuş… Netice olarak Alman bilim adamı Wanderwolf tarafından keşfedilen bu bilgiler, İngiltere, Amerika, California Üniversiteleri tarafından geliştirilmiş. Hipetalamus’un bilekte P5-P6 noktalarıyla direkt bağlantısı olduğu da ortaya çıkmış. Median sinir yolu verilen bu noktanın, aynı zamanda vücuttaki kan dolaşımını da sağlayan hipetalamus merkeziyle bağlantısı ortaya konulmuş. Netice-i kelam, bu bilimsel veriler ışığında böyle bir cihaz icat edilmiş…

kullan

1991 yılında Dünya Mucitler Zirvesi’nde altın madalya, Fransa’da altın madalya, İsviçre’de gümüş madalya almış bu cihaz. WHO Dünya Sağlık Örgütü tarafından 10 yıl izlemeye alındıktan sonra, hiçbir yan etkisinin olmadığı, bilakis tansiyon hastalarında kullanılabileceği ortaya konulmuş. Üstüne üstlük sağlık belgesi olan, EMC belgesini de almış. Erkan Güngör, bu aleti Türkiye’de 100 bin’i üzerinde hastalarının kullandığını, memnuniyet oranının ise yüzde 95’in üzerinde olduğunu ifade ediyor. Ve tansiyonla ilgili şu bilgileri veriyor: “Tansiyon hastalığı, ya beslenme ilgilidir, ya genetiktir, ya çevresel faktörlere dayalı, stres ve tıbben sebebi belli olmayan nedenlerdin kaynaklanır. Hastalığı tedavi etmek için kullanılan kimyasal ilaçların, elbette yan etkileri dolayısıyla başka hastalıklara davetiye çıkardığı açıktır. Bizim bu harika aletimiz, son derece kullanımı basittir ve günde 1 saat bileğe takılarak, strese dayalı, sebebi belli olmayan tansiyonu dengelemek için kullanılır. Sabahleyin 8 ila 9, akşamleyin 8 ile 9 arasında kullanılarak, beynin algılama merkezine uyarılar göndererek, vücudun üreteceği tansiyon için, beyinde rügülatör işlevi yapmak üzere tasarlanmıştır.

kullan

Saat şeklinde tasarlanan aletimiz, bilekteki median sinir yolunu kullanarak, beynin hipatalamus bölgesinde kan akışını kontrol eden bölgede regülatör işini yerine getirmektedir. Günde 1 saati kendinize ayırın” ERG TELEFON: ( 0212 561 09 09)

 

YORUMLAR 3
  • hasan hüseyin 15 yıl önce Şikayet Et
    hımmm..bal. benim yaşım 18 ve kilom 85 boy 180 tansiyonum var ve hemen bi tanıdık abi var onu arıyorum hakiki bal getirsin:)
    Cevapla
  • MEHMET ALİ KARA 15 yıl önce Şikayet Et
    tansiyon. Genetik olan şey tansiyon değildir kanımca. Tansiyona neden olan arıza genetikdir. Ayrıca hiçbirşey sebepsiz olamaz. Tıp çaresini veya nedenini bulamadığı için sebepsiz deniliyor. Ama her hastalığın bir nedeni vardır.
    Cevapla
  • Kenan KÜTÜKDE 15 yıl önce Şikayet Et
    Tansiyon Hastalığı İçin Hakiki Bal Tüketin.. Hz. Allah'ın insanlar için arılar vasıtası ile insanlara göndermiş olduğu hakiki şifa kaynağı tansiyon hastalığının yegane doğal çaresidir. Hakiki Bal tüketen insanlar sağlık problemi yaşamazlar. Bal vücuda girdiği anda hastalıklarla mücadele etmeye başlar. İster Yüksek tansiyon, isterse alçak tansiyon hiç fark etmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde