Erdoğan ve eşi çocuklarla birlikte söyledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 23 Nisan etkinliği için bir araya gelen çocuklarla "dünyada barış" şarkısını söyledi.

GİRİŞ 21.04.2015 16:56 GÜNCELLEME 21.04.2015 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği'ne katılan çocukların özel gösterisini izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan çocuklarla birlikte "Yurtta barış, dünyada barış" şarkısını söyledi.

HAYALLERİNİZDEN, HEDEFLERİNİZDEN VAZGEÇMEYİN

Etkinlikte konuşan Erdoğan, şarkıyı söylemeden önce, "Dünyanın geleceği sizlersiniz. Ben sizlere inanıyorum. Meclisimizi kuran kadrolar çocuklarımızın geleceğini ve müreffeh yarınlarını düşünüyordu. Yarınlardaki hedeflerinizden vazgeçmeyin. Çölün ortasında dahi masmavi denizi hayal etmekten geri durmayın. Taş yığınları arasında dahi çiçekleri hayal etmekten geri kalmayın" dedi.

İŞTE O ŞARKI...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • çocuklarla konutların barışı 9 yıl önce Şikayet Et
    şehirlerde aileler üst veya alt kattaki çocuklu ailelerin çocuklarından, site içinde oynamalarından şikayet ediyorlar. gürültü diye. çocuklara doğru dürüst park alanı yok. site içlerinde asıl çocuklara oyun alanları üretilmesi gerekirken. en kenara atılanlar türkiyede maalesef ve maalesef çocuklardır. bu konuda konutlaşmada en ufak bir düşünce üretimi duydunuz mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı