Erdoğan: Yanlış yapan bedelini öder

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 Haziran için uyarıda bulunarak "Gerilim çıkartan bedelini öder" dedi.

Erdoğan: Yanlış yapan bedelini öder
Erdoğan: Yanlış yapan bedelini öder
GİRİŞ 15.05.2015 03:25 GÜNCELLEME 15.05.2015 08:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

DEMİRTAŞ VE HDP'YE SERT TEPKİ
HDP’nin barajı aşamaması halinde gerilim çıkacağı yönündeki açıklamalar için de sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan,“Gerilim çıkaran bedelini öder” dedi. 

O BÖLGEDE TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

“(HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, ‘baraj altında kalırsak çıkacak olaylarla bağ kurmak doğru olmaz’ sözleri üzerine) “Devlet kendini baraja altına şartlamaz. Yaparsa yanlış yapar. Nerede terör olursa olsun hazır olmak durumundadır. Şu anda da devlet tüm güvenlik güçleriyle, jandarmayı da dahil ediyorum. Güvenlik güçlerini valiler göreve çağırır.  Güneydeki gelişmelerden dolayı zaten bir hazırlık var. Diğer bölgelerde de buna benzer şeylerin olması durumunda gereken yapılır. Barajın altında kalınırsa şunu bunu yaparız diyenler bunun bedelini öder.”

O ZAMAN TAŞLAR YERİNE OTURUR

(Seçimlerde AK Parti’nin tek başına iktidarlı çıkması halinde) “Bir kere taşlar yerine oturacaktır. Burayı güvenli liman haline getirmiş olacaktır. Referandum sayısına ulaşırsak başkanlık sistemini takvimine alacaktır AK Parti. Bunun takvimi 2019 mu olur daha mı erken olur bilemem. Böyle bir süreç söz konusu. Tabi bunun artılarını etkilerini 12 yılda çok rahat görüyoruz. Ben koasliyonun bu ülkenin zararına olduğuna inanıyorum. Bu çok açık ve net. Tarihte örnekleri var. Terörle mücadele noktasında da sıkıntılar meydana gelir. Biz gelemeden önce koalisyon hükümet vardı. 5 yıl dayanamadılar. 3.5 yıl yapabildiler. Daha geriye de gidelim. Tek partiden parlamentere çok partili sisteme geçildi. Ortalama 16 ayda bir hükümet değişmiş. Bu durum istikrar olmayınca bu tarz kaoslar olur.”

YORUMLAR 5
  • Angaralı 8 yıl önce Şikayet Et
    Terörü destek yapıp efelik yapanların sonuda yakın.Terör nedeniyle bu ülkenin 40 senesine ve 500milyar dolar parasına maloldular..Türkiye artık eski Türkiye değil, bunu ya öğrenirsiniz yada biri size öğretir.Hiçkimsenin tehditle hele hele terör tehditiyle bu ülkenin hızını kesmeye önünde engel olmaya hakkı yok..Bu ülke sadece bu ülkeyi sevenlerin, sevmeyenler defolup gitsin..
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Malesef Eski Türkiye,de Devlet kiracı ev sahibi parelel yapı dediğimiz boğazda, yalılarda demlenen CUMHURİYETİN içindeki İngiliz ve Yahudi baronlardan başkası değildi!Tam Bağımsız Yeni Türkiye,de benimde çorbada tuzum olsun diyenler Liderler Lideri Evladı Osmanlı Uzun Adam Recep Tayyip Erdoğana Deli Osman gibi ölümüne sahip çıkar!
    Cevapla
  • osman aga 8 yıl önce Şikayet Et
    artık seni göremeyince bi boşluk oluyor içimde, nerede osman öztürk diyorum. yine ayranı çok kaçırdın heralde mübarek. bi coştun gene bi :)))
    Cevapla
  • canan 8 yıl önce Şikayet Et
    milletvekilleri seçimleri 5 yılda bir yapılsın.
    Cevapla
  • osmanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçimler sonucunda ülkemizin kaderi yeniden yazılacaktır. Başkanlık sistemine karşı duranlar ülkemizin güçlenmesine ve geleceğine pranga vurma niyetindedir. Bizim derdimiz millet ve bu prangaların söküp atılması için gösterilen gayrettir.”
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK'ya peş peşe darbeler! 23 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz