AK Partili aday adayı: Vekil olsak da olmasak da..

AK Parti İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı Hayati KÜÇÜK, adaylık başvurusunun ardından açıklamalar yaptı.

AK Partili aday adayı: Vekil olsak da olmasak da..
AK Partili aday adayı: Vekil olsak da olmasak da..
GİRİŞ 10.09.2015 19:19 GÜNCELLEME 11.09.2015 19:20

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hayati KÜÇÜK, AK Parti İl Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdikten sonra bir açıklama yaptı.

1997-2012 yılları arasında Türkiye Gürcistan parlamentolar arası siyasi, ekonomik ve kültürel ilişkilerin koordinatörlüğü ve Uluslararası Kafkasya sağlık vakfının kurucusu ve başkanlığını yürütmekte olan KÜÇÜK; uzun yıllar yurt dışında Albayrak için görev yaptığını şimdi ise davasına AK Parti’nin belirtmiş olduğu idealler doğrultusunda devam edeceğini ifade etti.

"HİZMETTE HOŞGÖRÜ ESASINI BAZ ALDIM"

"Hayatım boyunca milletin adamı olmaya gayret ettim. Hizmet etmedeki arzu ve fedakârlığımız herkesin malumudur. Vekil olsak da olmasak da halkımızın içinde, partimizin yanında olacağız. Dava adamı olma sorumluluğunu her zaman bir yaşam biçimi olarak gördük. Nihayetinde her şey yüce Rabbimizin takdir ve nasibindedir" dedi.

25 yıl yürüttüğüm uluslararası siyasi ekonomik ilişkilerdeki edindiğim bilgi, beceri ve tecrübelerimi Yeni Türkiye’nin vizyon ve misyonunu devam ettirmek için kullanmak, 2023 hedefi için İstanbul’umuzun heyecanını ve tarihi misyonunu meclise taşımak istiyorum diye konuştu

Kafkas halkları üzerinde çok ciddi çalışmalar ve araştırmaları bulunan Hayati KÜÇÜK, özellikle son dönemde yaşadığımız üzücü olaylarla alakalı olarak da teröre karşı mücadelenin sonuna kadar devam etmesi gerektiğini vurguladı.

Küçük; Ülkemizde birçok farklı etnik kimliğe sahip insanımızın olduğunu, PKK gibi terör örgütlerinin amacının sadece bölge halkının değil aynı zaman da diğer etnik kökenlerinde ayaklanmaları için çalışma yürütmelerine rağmen başarılı olamadıklarını ve Türkiye’nin teröre karşı dimdik ayakta durduğunu ifade etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek