"Ülkücüyüm, oyum Ak Parti'ye"

Esnaf ziyaretlerini yapan Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun ile sohbet eden bir vatandaşın ifadeleri dikkat çekti.

GİRİŞ 12.10.2015 01:00 GÜNCELLEME 12.10.2015 12:48

Kendini bildi bileli ülkücü olduğunu ifade eden vatandaş MHP'ye tepki göstererek "Bu olanlardan dolayı çok üzüldüm, yıprandım. Oyumu Ak Parti'ye atacağım" dedi.

Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Ahmet Sorgun önceki dönemde 5 Yıl süreyle Ak Parti Konya il başkanlığını yürütmüş tecrübeli bir siyasetçi. Saha çalışmalarında bu ve buna benzer tepkilerle oldukça fazla karşılaştığını belirten Ahmet Sorgun vatandaşın bu tepkisinden sonra şunları ifade etti.        

Mesele Memleket meselesi Milletvekili Ahmet Mehmet bunların önemi yok. Ortadoğu’da ve komşularımızda yaşanan olayları iyi analiz etmemiz gerekli. Türkiye’yi güzel ülkemizi karıştırmak isteyenlere fırsat vermeden sandığa gittiğimizde oyumuzu istikrar ve YeniTürkiye’den yana kullanmalıyız dedi.

Özellikle geçen dönem MHP ye oy vermiş birçok kardeşimiz yaşanan terör olayları ve MHP nin sorumluluktan kaçar bir tavız sergilemesi nedeni ile Ak Parti’ye oy vereceğini saha çalışmalarımızda sıklıkla ifade etmektedir dedi. Bu durum bize Türk Milletinin Mesele Memleket Vatan Bayrak olduğu zaman nasıl kenetlendiğinin bir göstergesidir ve 1 Kasım seçimlerinde sandıktan istikrar çıkacağının habercisidir dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunan basını: Fatih Terim kovuluyor!
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler