Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk daha

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 Ocak salı günü saat 13.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kaymakamlarla toplantı yapacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk daha
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bir ilk daha
GİRİŞ 25.01.2016 23:57 GÜNCELLEME 26.01.2016 03:10
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtardan sonra bu kez kaymakamlarla da bir araya gelecek. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 26 Ocak salı günü saat 13.00 da yapılacak ilk kaymakamlar buluşma toplantısında Erdoğan'ın kaymakamlara Türkiye'nin gündemindeki terör, paralel yapı ile mücadele, millet-devlet uyumu konularında önemli mesajlar vereceği öğrenidi. 

Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından her hafta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde biraraya geldiği ve 15'cisini geçtiğimiz günlerde yaptığı 400 kişilik gruplar halindeki muhtarlar toplantısıyla dikkatleri çekmişti. 

Kaynak : DHA

YORUMLAR 11
  • Hadi 8 yıl önce Şikayet Et
    Fırça at bu mülkiyelilere işlerini düzgün yapsınlar.
    Cevapla
  • FatihD 8 yıl önce Şikayet Et
    Reisim çek hepsinin kulağını. Adam gibi icraatlar yapsınlar. Çoğu ilçede kaymakam başıboş takılıyor. İnsan ziyaret edip fotoğraf çektiriyorlar. Amiri olduğu birimler ne yapar haberleri yok.
    Cevapla
  • Cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    RTE arkandayiz abicim. Sen yolu belirle biz arkandayiz. Duamizla ve calismamizla. Her adimla tarih yazan uzun adamin adimlariyla mazlumun hürriyetine ve zalimin mahkeme olmasina sahit olmakle beraber arkandayiz sayin Cumhurbaskanimiz ve Baskanlik sistemin ilk Baskani.
    Cevapla
  • Mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam adam, Cumhurbaşkanı olan herkes şimdiye kadar yatıyordu Reis uyumuyor sürekli çalışıyor ve hedefe koşuyor, Allah yâr ve yardımcın olsun Reis, seni yalnız bırakmıycaz
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Esede diklendik adam muslumanlarin kokunu kazdi putine diklendik adam turkmenlerin kokunu kazdi nur topu gibi bir sinir komsumuz oldu rusya bunlarda ilk bunlarida yazin
    Cevapla
  • Göktürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya adam gibi dik durur dik ölürsün yada geçmişte olduğu gibi sürünürsün
    Cevapla
  • DADAŞ25 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen ve senin gibi düşünenler diklenmeye bilirsiniz,gidin esedin ve putinin emirlerini harfiyen yerine getirin.Düşmanlara boyun eğip köleleri olun.Ama bilinki biz her zaman REİSİN YANINDA OLMAYA VE DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    sen önce milliyetini söyle. ona göre konuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri