Terör destekçisi vekil terörü kınadı!

HDP Grup Başkanvekili Ahmet Yıldırım, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında hükümeti istifaya davet etti.

Terör destekçisi vekil terörü kınadı!
Terör destekçisi vekil terörü kınadı!
GİRİŞ 02.01.2017 15:56 GÜNCELLEME 02.01.2017 15:56
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Terörün siyasi kanadı olan, terörün verdiği her emri yerine getirmeye çalışan, PKK terörünü göklere çıkaran, katliamlara sessiz kalan HDP ve onun vekilleri söz konusu DEAŞ terör örgütünün eylemleri olunca en büyük terör karşıtı oluyor..

Terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'li Ahmet Yıldırım Meclis'te bir basın toplantısı düzenledi ve DEAŞ'ın terör eylemini kınadı, saldırıdan da hükümeti sorumlu tuttu ve istifa beklediklerini söyledi.

HDP'li Yıldırım şunları söyledi:

ELİ KANLI TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SİYASİ UZANTISI

Maalesef 2017’nin daha ilk saatlerinde, bütün toplum vicdanını yaralayan bir saldırıyla karşı karşıya kaldık. İrdelenmesi gereken bu saldırılar, toplum alıştırılarak, artarak devam ediyor. Bu kader değildir, böyle görmedik, görmeyeceğiz. Hiçbir ülkede, zemin sunulmadan, alt yapısı hazırlanmadan böyle toplumsal infiale sebep olan saldırılar geçekleşmez. Bu ülke gözünü kan bürümüşler için bir ilham kaynağı haline geldi.

HÜKÜMET İSTİFA ETMELİYMİŞ

"Ben bu ölümleri önleyemedim, bu ülkeyi yönetemedim" diyebilmesi için bir iktidarın, daha ne olması gerekiyor? Şu olanların yüzde 1’i bile başka bir ülkede olsa demokratik vicdanın olduğu bir ülkede olsa, ar duygusu harekete geçer de biri istifa eder. Hükümet ülkeyi yönetemiyor, Hükümet istifa etmelidir.

YORUMLAR 27
  • aaa 7 yıl önce Şikayet Et
    senin o meclisten olmamam gerek iradesiz
    Cevapla
  • göven 7 yıl önce Şikayet Et
    bu bayrak inmeyecek, ezan susmayacak bu kale allahın izniyle dimdik duracak, mazlumun, mağdurun ümidi bu kaledir. rabbim yardımcımız olsun ğainler kahrolsun
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    Halkin seçtiği tum türkiyeye ihanet eden teroristlere her türlü desteği veren bir partinin mensubu olarak senin istifa etmen gerekir sahipleriniz de sizde chp kardesinizde bu ülkeyi asla bolemeyeceksiniz gücünüz yetmez çünkü bunun için kuvvetli imaniniz olması lazım sizdede zerresi yok
    Cevapla
  • dertman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam marsta mı yaşıyor. ?
    Cevapla
  • deletin kürdü 7 yıl önce Şikayet Et
    üç darağacı kuracaksın meydanlara 1.bunlariçin 2.destekleyenler için3. ğörevini yapmayan görevli için ya hero ya mero
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı