MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na o isim atandı!

Yaklaşık 20 aydır boş olan MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na, partinin lideri Bahçeli'nin talimatıyla Ahmet Demir getirildi.

MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na o isim atandı!
MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na o isim atandı!
GİRİŞ 06.03.2017 16:24 GÜNCELLEME 06.03.2017 16:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra eski MHP İl Başkanı ve MHP Milletvekili adayı Mehmet Teyyar Karakoç'un istifası üzerine yaklaşık 20 aydır boş olan MHP Diyarbakır İl Başkanlığı'na parti lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla Ahmet Demir getirildi.

İl başkanlığında düzenlemelere hız veren Demir'in önümüzdeki günlerde çalışmalara başlaması bekleniyor. Ergani Anadolu Lisesi mezunu Demir, Gazi Üniversitesi Türkçe bölümünü mezunu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Ülkücü demek milli birlik baraberlik kardeşlik vatan sevgisi ırkçılık yok. yeterkı muslüman olsun
    Cevapla
  • devletin kürdü 7 yıl önce Şikayet Et
    ben benim benim ana dilim kürtçe resmi dilim türkçe ata dilim osmanlıca dini dilim arapça vatanım TÜRKİYE çakmalarla işimiz olmaz.
    Cevapla
  • diyarıbekir 7 yıl önce Şikayet Et
    ben rumuzlu türkkçe öğren sonra yorum yap ülkücülüğün kurucusu kürttür ülkücü manifestoyu bilmeyen türksün galiba ülkücülük türklerin hakimiyetinde değil. açıklama ziya gökalp,sezai karakoç,.............eğer diyorsanızki ülkücülük türklere has ideoloji ise alın ideolojiniz başınıza çalınsın yolarımızı ayırır türkiyemiz için_islam için başka yolda başka sevdada devam ederiz malesef ülkücülerin kafalarında sorun vardır nedir bu kürt düşmanlığı ben diyorumki senin ğibiler hariç TÜRKÜRT_KÜRTÜRK
    Cevapla
  • Bayram YAŞAR 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun ALLAH utandirmasin..
    Cevapla
  • Ben 7 yıl önce Şikayet Et
    Diyarbakır'da 3-4 tane manav (Türk)ilçesi ve köyleri var.Sorsanız biz Kürdüz derler.Kürtlük ķotü mü hayır.Ancak kim olduğunu bilmeyen,kürt olduğunu sanan kimseler malesef.Bir de Ülkü,geçmişte birlikte yaşamış gelecekte de birlikte yaşama düşüncesidir.Bir Kürt kardeşimizin ülkücü olması güzeldir,Yeterki marksist,leninist,ataist,zerdüşt olmasın.Müslüman kürt ancak muhafazakar,ülküdaş olabilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!