Kurtulmuş: Elbet bir gün son bulacak

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, "Bütün dünya sussa da Filistin'in işgaline, savunmasız insanların öldürülmesine asla sessiz kalmayacağız." dedi.

Kurtulmuş: Elbet bir gün son bulacak
Kurtulmuş: Elbet bir gün son bulacak
GİRİŞ 09.05.2017 18:23 GÜNCELLEME 09.05.2017 18:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Filistinli Fatıma Hacici'nin İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürülmesine ilişkin, "Nice Fatımalar işgale, hukuksuzluğa direnecek ve elbet bir gün zulüm son bulacaktır. Bütün dünya sussa da Filistin'in işgaline, savunmasız insanların öldürülmesine asla sessiz kalmayacağız." ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Filistinli genç kızın İsrail askerlerince öldürülmesine tepkisini gösterdi.

Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"İşgal, hukuksuzluk ve ahlaksızlıkta sınır tanımayan İsrail askerleri, Filistinlilere olan nefretini, bu kez gencecik Fatıma'yı katlederek gösterdi. Nice Fatımalar işgale, hukuksuzluğa direnecek ve elbet bir gün zulüm son bulacaktır. Bütün dünya sussa da Filistin'in işgaline, savunmasız insanların öldürülmesine asla sessiz kalmayacağız."

YORUMLAR 12
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeriatı getirin, Allah'tan korkun
    Cevapla
  • Osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadisi serif:' Zulümün siniri var. o sinir geldimi Zulüme Allah asla daha izin vermez. Rabbim Zulüm etmes insanlar kendi nefislerine zulüm eder.....sirayla cekiyor müslimanlar yasama Islami zalime boyun egdir. Türkiye senelerdir zulüm gördü simdi Allah Türkiyeden kaldirdi zulümü ta ki tüm Ümmetten kaldirana kadar ozaman sahibul zaman yetisir.insallah yakindir.
    Cevapla
  • M.Emin Arslan 6 yıl önce Şikayet Et
    Zulümle ayakta duran nice devletler tarih sahnesinden silindiler. Geçmişe bir bakarsak görürüz. İsrail de bir zulüm devletidir. Onun da sonu gelecek İnşaallah. "Zulm ile abad olan, kahr ile berbad olur"
    Cevapla
  • eyt magduru 6 yıl önce Şikayet Et
    aylardir yeni mi akliniz basiniza geldi .tabi kendi geleceginizi garanti aktina aldiniz .
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    madem samimisiniz israil ile tüm ilişkileri kesin
    Cevapla
  • eyt 6 yıl önce Şikayet Et
    ilişkileri kesince mesele hallocakmı kardeş. nefse hoş geliyor reddetmek ama çözümü bu değil güçlü olmalıyız başka türlü olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu