Akşener'in teklifini kabul etti!

Eski SAT komandosu emekli albay Ali Türkşen, Meral Akşener liderliğinde kurulacak yeni partiden aldığı teklifi kabul ettiğini duyurdu.

Akşener'in teklifini kabul etti!
Akşener'in teklifini kabul etti!
GİRİŞ 10.10.2017 10:46 GÜNCELLEME 10.10.2017 10:47
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

1996 yılında düzenlenen ‘Kardak operasyonu’nda görev alan Türkşen, ‘Balyoz’dan 16 yıl hapis cezasına çaptırılmış, üç buçuk yıllık tutukluluğunun ardından tahliye olmuştu.

Türkşen, siyasete girme kararını Twitter hesabından paylaştı: “Bugün katıldığım bir röportaj sırasında sorulan soru üzerine Sn. Meral Akşener’den partisine katılma teklifi geldiğini söyledim. Bu konudaki açıklamanın Sn. Akşener’den gelmesi daha uygun olmakla birlikte olay kendiliğinden geliştiği için açıklamakta sakınca görmedim. Türkiye’nin güzel yarınları adına hayırlı olacağına inandığım bu hareketi medeni bir şekilde eleştirecek olanlara teşekkür ederim. Bu arada katılma teklifini kabul ettiğimi de belirtmeyi unutmuşum. Kusura bakmayın.”

YORUMLAR 14
  • turkuvazi 6 yıl önce Şikayet Et
    buda kendini veli nimetten sayan tiplerden bir tanesi. asker kökenli siyaset yapamaz boşuna orada vakit gecireceğine adam eğit ülken ve milletine faydalı olursun.
    Cevapla
  • diyarıbekir 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bilmem devlet baba seni yetiştirmiş, inşallah iyi görev yapmişsındır.orayada haddim değil karışmak BİLDİĞİM tek bir gerçek var TÜRKİYEDE BAŞBUĞ ALP ARSLAN TÜRKEŞ hariç üniformalılar siyasette tutulmuyor başarılı olamıyor. asli görevlerinde iken seviliyor siyasete bulaştılarmı,kendilerine yazık ederler vesselam,otur oturduğun yerde TEK ÇARE M İ L L İ Y E T Ç İ H A R E K E T P A R T İ S İ
    Cevapla
  • yunaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey albay senden hiç bir nane olmaz. Senin de boyunun ölçüsünü alırlar.
    Cevapla
  • rasim 6 yıl önce Şikayet Et
    yoksa sendemi abd ajanısın
    Cevapla
  • Ü.Y 6 yıl önce Şikayet Et
    bu şahıs 15 temmuzdan sonra tv programlarında vatanseverlik atatürkçülük esti gürledi mangal kömür bırakmadı.ne oldu meral akşenerin koltuğunun altına girdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes resti: İsrail'in saldırıları müzakereleri boşa çıkaracak
Görülmemiş rakamlar! İşte milyarderlerin sahip olduğu en büyük yatlar...