Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP-İyi Parti yorumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP-İyi Parti ittifakına ilişkin, '' Güneş Motel olayından daha beter bir durum'' ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 23.04.2018 20:27 GÜNCELLEME 24.04.2018 09:46
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin açılışının 98. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis'te düzenlenen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı.



CHP-İYİ PARTİ YORUMU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 CHP'li milletvekilinin İYİ Parti'ye geçmesiyle ilgili olarak, "Bunun ötesinde senin 15 milletvekilin partinden ayrılıyor, sözde İYİ Parti'ye geçiyor. Sözde İYİ Parti'de, bugün onların koltuklarında o geçenler var mıydı? Bugün oraya onlar oturdu mu? Bu nasıl bir iş? Bunun ahlaki bir yanı olabilir mi? Bunun Güneş Motel olayından çok daha öte bir durumu söz konusu? Parlamentomuzun bu duruma düşmesi, bizim için gerçekten bir felaket" dedi.

Erdoğan, İYİ parti için de "sözde İYİ Parti" dedi.

CHP'Lİ VEKİLE TEPKİ!

Meclis'te bugün yaşanan gerginlikle ilgili olarak Erdoğan, "Aşağıda olsaydım CHP'li Özel'e ağzının payını verirdim" dedi.

 

"SANDIK, SANDIK DEDİNİZ, GÖNLÜNÜZÜ YAPTIK, HADİ BUYRUN ER MEYDANI!"

Erken seçimle ilgili CHP'nin getirdiği eleştirilere yönelik ise Erdoğan, "Önce hep 'sandık sandık' dediler, şimdi 'baskın seçim' diyorlar. Siz istediniz, şimdi neden baskın seçim diyorsunuz  Biz de gönlünüzü yaptık işte. Hadi buyur, hayırlı olsun. 'Er meydanı' dediniz, buyurun meydan." şeklinde konuştu.

'CHP BU ZOR DURUMA DÜŞMEYEBİLİRDİ!

YSK, mesala kararı cumartesi de verebilirdi. YSK kararı cumartesi verseydi belki o zaman bu 15'ler olayı olmayabilirdi. Gerek sözde İYİ, gerekse CHP bu zor duruma düşmeyebilirdi

YORUMLAR 46
  • mehmet ç 6 yıl önce Şikayet Et
    chpli özel kaç paralık adam ağzını yormaya değmez reis
    Cevapla
  • dikkat dikkat 6 yıl önce Şikayet Et
    chp genel başkanının kendi parti üyesi olan bir milletvekiline başka bir partiye geçmesi için talimat vermesi anayasal suçtur.milletvekili ancak kendi isteği ile geçebilir.yetkililer hemen dava açmalıdır.
    Cevapla
  • KAPAK 6 yıl önce Şikayet Et
    seni başkan yapacağız reis
    Cevapla
  • çelişki.. 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi anlamadığım bu 15 chpliler iyi partiye geçti bunlar hangi partinin adamları oldular?chp seçmeni bunları chp vekili diyerek seçtiler ..ak partilere koyun diyenlere bu durum neyi hatırlatıyor acaba?
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    bana hiç bir aprtinin faydası yok ama milletime hizmet etmiş Türkiye için bir çok şey kazandırmış mileltimin refahını yükseltmiş her alanda yenilikler getirmiş halkının ne giydiğine karışmayan eşit adalet sunan ülkemi mileltimi dışarda onurunu yükselten REİSE vericem oyumu..başkanlıkda ..milelt vekilliğinde de MHP ye vericem hak etti şu kötü günlerde DEVLETİNİN yanında olduğu için DEVLET BAHCELİYE millet vekilliğinde oyumu kullanıcam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Refah saldırısı sonrası Hamas'tan ilk açıklama: Halkımızı savunmaya hazırız!
Fenomen Yağmur Taktaş'ın mezarı açıldı, yeniden otopsi yapılacak