Bakan Soylu: Bugün iki kritik tesise saldırıyı önledik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Habertürk'te gündeme dair soruları yanıtladı. Soylu 'Bugün Türkiye'nin iki kritik tesisine yapılacak saldırıyı engelledik.' dedi.

Bakan Soylu: Bugün iki kritik tesise saldırıyı önledik!
Bakan Soylu: Bugün iki kritik tesise saldırıyı önledik!
GİRİŞ 13.03.2019 21:32 GÜNCELLEME 13.03.2019 22:41
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satırbaşları:

 

 

Bu seçim en çok bizi ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı olarak bizi ilgilendiriyor. Türkiye uzun zamandır aradığı huzur ortamını buldu. Türkiye'nin 2019 hedefi 50 milyon turistin üzerinde. Türkiye terörle mücadele ediyor. Türkiye güvenlikle ilgili bütün verilerini çok iyi bir noktaya taşıyor. Asayişten tefeciliğe, organize suçtan evden hırsızlığa, trafik kazalarında ölümlerden uyuşturucuyla mücadeleye kadar, Türkiye hakikaten özellikle güvenlik açısından bir zaman dilimini yaşıyor.

"BUGÜN İKİ KRİTİK TESİSİNE YAPILACAK SALDIRIYI ÖNLEDİK"

 

 

Bugün Türkiye'nin iki kritik tesisine yapılacak saldırıyı engelledik. Emniyet, Jandarma, Genelkurmay aynı zamanda MİT bir yumak gibi çalışıyor. Bugün MİT'le beraber Doğu illerimizden birinde üç önemli kişiyle operasyon gerçekleştirildi. Özellikle Irak'ın kuzeyinde, Suriye'de kurduğumuz, bölgesel ülkelerle gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde Türkiye tarihin en büyük güvenlikli döneminden geçiyor.

YORUMLAR 37
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    tam gaz devam, asalet timsali Soylu Bakanım.
    Cevapla
  • belde 5 yıl önce Şikayet Et
    sınırı belli olacak şekilde idam gelmeli, vatana ihanetin, terörün, ırza namusa saldırının vb. hiç affı yok.
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun
    Cevapla
  • Adalet 5 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim kolaylık versin sayın vekilim.
    Cevapla
  • Ali29 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan operasyonları istihbarat çalışmalarını elbette taktirle karşılıyoruz. Özellikle içimizdeki devletin kurumlarındaki hainler temizlendikçe terörle mücadele daha etkin halde yürütülüyor. Ama bu yeterli değil, Meclisin içinden başlanıp devletin hiçbir kurumunda ki teröristlere yaşam hakkı tanınmamalı. Bir de yakaladığınız kişileri mahkemelerde şurada burada bürokraside zaman kaybetmeyin, yakaladıklarınızın beynine sıkın leşini dağlara atın. Yani etkin bir şekilde imha ve yok etme politikası yürütülmelidir, çünkü bunlar yargılandıktan sonra biraz hapis yattıktan sonra geri eski hallerine dönüyorlar.
    Cevapla
  • serap 5 yıl önce Şikayet Et
    evet katılıyorum hiçbir fetö pkk ve alt örgütleri sempatizan dahi kalmamalı vatandaşlar ihbar etmeli yılanın başını ufakken ezemedik kobra oldu artık yeniden yapılanmalarına müsade edemeyiz hatta diğer cemaat ve örgütler de denetlenmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor