MHP'li Yalçın'dan "sokağa çıkma yasağına uyun" çağrısı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, vatandaşlara İçişleri Bakanlığınca yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle ilan edilen iki günlük sokağa çıkma yasağına sağlıkları için uymaları çağrısında bulundu

MHP'li Yalçın'dan "sokağa çıkma yasağına uyun" çağrısı
MHP'li Yalçın'dan "sokağa çıkma yasağına uyun" çağrısı
GİRİŞ 11.04.2020 08:17 GÜNCELLEME 11.04.2020 08:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta koronavirüs yayılımını engellemek üzere alınan hafta sonu sokağa çıkma yasağının yerinde ve uygun olduğunu belirtti.

 

 

Sokağa çıkma yasağıyla ilgili sosyal medyada yapılan karalama kampanyalarına milletin itibar etmeyeceğini ifade eden Yalçın, "MHP, sokağa çıkma yasağına uyulması için olanca titizliğin gösterilmesini, vatandaşlarımızdan hararetle beklemektedir." değerlendirmesini yaptı.

Milletin yaşanan süreçten daha da güçlenerek çıkacağını, aydınlık günlerin uzak olmadığına inandığını aktaran Yalçın, şunları kaydetti:

 

 

"Yasak kararına riayet edilmesi, toplum sağlığı açısından alınan tedbirlerin ve koronavirüse karşı sürdürülen mücadelenin etkili olması bakımından elzemdir. Bu hususta an itibariyle MHP lideri sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları doğrultusunda bütün teşkilatlarımız uyarılmıştır."

YORUMLAR 3
  • misafirim 4 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzel amma 65 yaş üstü kişiler maaşlarını alamıyor bir yakını maaşını bankamatikten çekince sokağa çıkamayan kişiye hemen uyarı geliyor bulunduğunuz yeri terkettiniz diye ikincide ağır para cezası
    Cevapla
  • TÜRK OĞLU TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibilerin yüzünden dün zaten çıkacağı kadar çıktılar sokaga bundan sonra çıksalar ne çıkmasalar ne biz sizlere kaldıysak işimiz zor Yardan Yardım etsin herke z yancı yalancı doğruyu yazan gazete bile göremedim hepsi yandaşlık ama hepsi görüşü ne olursa olsun ....
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    sağlık kurulu toplantısı 18 den sonra filan bitmiştir alınan kararların yazışması ilanı derken saat 22 olmuştur veya değişik yerlerde olanların evlerine ulaşabilmesi içinde 2 saatlik bir süre düşünülerek saat 22 de açıklanmıştır. Bu paniğin öngörülememiş olmasının hatası bir iki kişiye veya bir kurumamı yüklenmelimi/kontrolsüzce alışveriş yapanlaramı. Bundan da çıkarılacak dersler vardır. Tamamen yasağı savunanlar 15 günde bulaş tamamen ortadan kalkacakmı. hastane, cenaze, eczane hizmetlerinde hiçmi bulaş olmayacak. Küreselci kötülerin enkırmenleri televizyona çıkmayacakmı bulaş tamamen izole edilebilecekmi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı