Türkiye'den Libya resti!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Libya konusunda Türkiye'nin Akdeniz bölgesinde yeni bir belirsizliğe izin vermeyeceğini söyledi.

Türkiye'den Libya resti!
Türkiye'den Libya resti!
GİRİŞ 29.05.2020 20:01 GÜNCELLEME 01.06.2020 14:02
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kovid-19 salgını sürecinde dünyanın iyi bir sınav vermediğini, ancak Türkiye'nin çok başarılı olduğunu söyledi. Oktay, DSÖ'nün daha az bürokratik, daha esnek ve şeffaf olacak şekilde yeniden yapılandırılması gerektiğini de dile getirdi. 

 

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ayrıca, Libya konusunda Türkiye'nin Akdeniz bölgesinde yeni bir belirsizliğe izin vermeyeceğini söyledi.

Oktay, Atlantik Konseyi ve Türkiye Miras Vakfı (THO) tarafından ortak düzenlenen webinarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede Türkiye'nin başarı hikayesini anlattı.

 

 

Kovid-19 salgını sürecinde dünyanın iyi bir sınav vermediğini belirten Oktay, ancak Türkiye'nin çok başarılı olduğunu söyledi.

Oktay, küreselleşmenin büyük ölçüde askıya alındığını ve ülkelerin kendi dertlerine düştüğünü ifade ederek, Kovid-19 sürecinde Türkiye ile ABD arasında olumlu yaklaşımların arttığını ve yeni fırsatların ortaya çıktığını söyledi. 

YORUMLAR 4
  • ben 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Allah yardımcınız olsun hep ileriye.
    Cevapla
  • Keleş 34 3 yıl önce Şikayet Et
    okadar artık söz türkün elinde
    Cevapla
  • Ayyıldız 3 yıl önce Şikayet Et
    Ecdsd yadigarları diyarlarda daha aktif olmalıyız kol kanat germeliyiz heryere üsler kurmaliyiz.. Libya, Tunus, Cezayir, Somali, Sudan, Yemen, Irak, Suriye hepsinde askerî ve sivil yapılanma olmalı her türlü desteği vermeliyiz...100 yıllık uzaklık bitsin artık kaynaşma paylaşma uyanma zamanı..dinsiz sapık zihniyetin dayatmaları bitsin artık özümüze ecdad yadigarlarina dönme zamanı olsun..islam dünyası başsız kalmasın öksüz yetimligi bitsin..sahipsizlik ne hallere düşürdü yeter bismillah deme zamanı.. hilâfeti ilan edip baş olma zamanı..
    Cevapla
  • Ert68 3 yıl önce Şikayet Et
    Libya'da ya oluruz yada ölürüz başka da yol Yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?