Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım: Uyarıları tek tek aldım

Sağlık Bakanı Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Kapak fotoğrafıyla ilgili gelen uyarıları tek tek aldığını belirten Koca, " Kötü örneğe son bir kez bakın, çıkarım yapın. Doğrusu, orada, fotoğrafçı benden on, on beş metre uzaktaydı. Ama kapakta mazeret değil" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım: Uyarıları tek tek aldım
Bakan Koca'dan gülümseten paylaşım: Uyarıları tek tek aldım
GİRİŞ 17.06.2020 00:26 GÜNCELLEME 17.06.2020 00:26
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından gülümseten bir paylaşım yaptı. Kapak fotoğrafıyla ilgili tatlı dilli, ekşi dilli bütün uyarıları aldığını belirten Koca, " Kötü örneğe son bir kez bakın" ifadelerini kullandı. Koca'nın paylaşımı şöyle:

 

 

"Tatlı dilli, ekşi dilli bütün uyarıları tek tek aldım. Teşekkür ederim. Kapak fotoğrafını birazdan değiştiriyorum. Kötü örneğe son bir kez bakın, çıkarım yapın. Doğrusu, orada, fotoğrafçı benden on, on beş metre uzaktaydı. Ama kapakta mazeret değil."

Bakan Koca'nın Twitter'dan yaptığı paylaşım kısa sürede çok sayıda beğeni ve paylaşım aldı. Öte yandan Koca, paylaşımının ardından Twitter'da kapak fotoğrafını da güncelledi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • Hayali 3 yıl önce Şikayet Et
    Başta Sayın Bakanımız olmak üzere butün sağlık çalışanlarının emeklerine saygı göstermek lazım. Lüzumsuz dışarı çıkmamak bu saygının birincil gereğidir. Kendi zevkimize hiç kimseyi feda edemeyiz. Zorunlu hallerde maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına riayet etmek hem sağlık çalışanlarımıza, hem yaşlı ve kronik hastalarımıza hem de top yekün birbirimize karşı uygulamamız gereken vazgeçilmez sorumluluk, aynı zamanda saygı kurallarıdır. Her kesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum. Ben dört aydır evimden dışarı çıkmadım. Bundan dolayı kendimde bir eksiklik hissetmiyorum. Bilakis mutlu ve huzurluyum. Benden dolayı kimse hastalanmayacak!
    Cevapla
  • İkbal tura 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakanım çok karizmatik siniz
    Cevapla
  • DOKTOR EŞİ 3 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN bakanım hakikaten sağlık çalışanı ailesi olarak biz de çook yorulduk,ciddi manada psikolojik olarak yorulduk Kendini bilmez sorumsuzlar yüzünden vakalar düşeceği yerde daha da yükseliyor. Şuanda insanlar memleketine giderken,program yaparken biz bunu hayal dahi edemiyoruz.Çünki bu sorumsuzluğun ucu bize dokunuyor devletimize hizmet etmekten gurur duyuyoruz, verdiğimiz sabırlı mücadeleye karşın böyle sorumsuzca davranılınca gerçekten sabrımız düşüyor.düğün nişan sünnet taziye askeruğurlama gibi organizasyonları yasaklayın
    Cevapla
  • Mrv 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısınız bende hep bunu söylüyorum cevremdeki insanlara hastanede çalışanların hakkini nasıl ödeyecek bu sorumsuzlar diye kul hakkina giriyorlar
    Cevapla
  • Nil 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım sadece saglık camiası degil biz eş ve çocuklar da, yorulduk gerçekten sabrımıza herkesi ortak etmek istiyoruz çıkmayın evinizden lütfen
    Cevapla
  • Azat denan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çikma yasağı olsun mutlaka
    Cevapla
  • serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    eve kapanarak mı atlatılacak? mesafeni koru temizlik kurallarına uy hayatına devam et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek