AK Parti, Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlanıyor

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "AK Parti olarak Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlanıyoruz." ifadesini kullandı.

AK Parti, Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlanıyor
AK Parti, Abdurrahman Dilipak'a dava açmaya hazırlanıyor
GİRİŞ 31.07.2020 13:49 GÜNCELLEME 31.07.2020 15:39
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Şahin, yaptığı yazılı açıklamada, kadına yönelik fiziki veya sözlü, her türlü şiddetin karşısında durmanın bir insanlık vazifesi olduğunu belirtti.

 

 

Fiziki veya sözlü kadına yönelik şiddeti asla kabul etmeyeceklerini vurgulayan Şahin, "Asla tolerans göstermeyeceğimiz insanlık dışı bir eylemdir, vicdansızlıktır. Emekleri, fedakarlıkları ve mücadeleleri ile dünümüzü ve bugünümüzü inşa eden ve geleceğimizi şekillendirecek olan kadınlar her türlü fikri ayrılığın ve tartışmanın üzerinde ve ötesinde, bizim için ayrıcalıklı bir yerdedir." değerlendirmesinde bulundu.

Şahin, şunları kaydetti:

 

 

"Kadınların hak ve özgürlük mücadelesini kendi mücadelesi gören AK Parti, bu konuda bugüne kadar ortaya koyduğu kararlı ve tavizsiz tutumunu bundan sonra da sürdürecektir. Partimizin kurumsal itibarını zedelemeye, toplumsal barışımızı tahrip etmeye, halkın bir kesimini cinsiyet farklılığına dayanarak aşağılamaya yönelik ayrımcı ve bayağı söylemler yaptırımsız kalmamalıdır.

Tüm kadınların haklarını korumak için çalışmalarımızı sürdürmek görevimiz ve sorumluluğumuzdur. Ayrıca AK Parti'li kadınlara dönük asla kabul etmeyeceğimiz açıklama ve nitelemelerle de mücadelemiz sürecektir. Bunu temin için gerekli hukuki ve cezai müracaatlarda bulunmak ve yargısal süreçlerin takipçisi olmak her zaman öncelikli görevimizdir."

Şahin, köşe yazısındaki ifadeleri nedeniyle Abdurrahman Dilipak'a AK Parti olarak dava açmaya hazırlandıklarını bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 72
  • Bünyamin 3 yıl önce Şikayet Et
    Açsınlar açsınlar derdi üzüm yemek olanla bağcıyı dövmek isteyenler çıksın ortaya ...
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    F.. sözü biraz ağır olabilir ama istanbul sözleşmesini başımıza satanların bunu fırsata çevirmesi de tam bir uyanıklık
    Cevapla
  • Fransız kaldım 3 yıl önce Şikayet Et
    ne demiş ki dilipak... biri söylesin lütfen
    Cevapla
  • Boran 3 yıl önce Şikayet Et
    Dilipakı biraz konuşturun.Hdp çizgisinde bir fikir savunuyor gibi hislerimvar.Ayrıca 15 temmuz hakkında herhangi bir çıkışı varmı bilen söylesin.Chp ye ılımlı yaklaşım içinde yazıları bile var.Ne yapmaya çalışıyor bu adamlar.
    Cevapla
  • Gölge etme 3 yıl önce Şikayet Et
    Dilipak yıllardır cami hocası gibi vaaz verir durur kitaplarını okuyanı çoktur ancak alıntı bile yapmazlar çünkü adamda derinlik ve icraat yok iş yapanı sokmayı da çok iyi bilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi
'Karagül' adıyla TikTok'taki yayında büyük tepki çekmişti. Vicdansız anne için yeni karar