Akşener’den Bahçeli’ye destek

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin YKS’de barajın düşürülmesi talebine destek verdi.

Akşener’den Bahçeli’ye destek
Akşener’den Bahçeli’ye destek
GİRİŞ 10.08.2021 16:38 GÜNCELLEME 10.08.2021 16:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Sivas’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Şehir merkezinde esnaflarla bir araya gelen Akşener basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

Akşener, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin YKS’de barajın düşürülmesi teklifine destek vereceklerini belirterek, “Millet lehine, gençler lehine, kadınlar lehine, esnaf lehine atılan her adıma parti olarak destek veririz. Bizim millet lehine önerdiğimiz hiçbir şeyi bugüne kadar bu arkadaşlar kabul etmediler. Ama olsun. Geçlerimiz adına atılacak bu adıma, Bahçeli'nin bu teklifine katılıyorum. Derhal Meclise getirsinler. Eğer bir kanunla yapılacaksa bu, İyi Parti olarak biz arkasında durmaya, evet oyu vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • niksarlı 2 yıl önce Şikayet Et
    kahvaltı yapacağın partiye git..senin desteğine ihtiyaç yok..hdp sevici..
    Cevapla
  • 55samsun 2 yıl önce Şikayet Et
    senin destegine mi ihtiyacimiz var..hadi ordan hdp ile kucaklas sen
    Cevapla
  • Mustafa ak 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizden gelen hayır Allahtan gelsin.
    Cevapla
  • Z GENÇLER 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha dün hacı dayıya hepinize hakkımı helal etmiyorum diye çıkışan sen ve Kılıçdaroğlu yüksek akıldan aldığınız taktikle biz Z kuşağına şirin gözükmek için her numarayı deniyorsunuz tekrar yazıyoruz biz Z KUŞAĞI sandıgınız kadar saf değiliz biz kimin bu ülke için çalıştığını kimin algı şov peşinde olduğunu biliyoruz bunuda 2023 te göstereceğiz.
    Cevapla
  • hmmm 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet lehine ne önerdiniz de siz kabul görmedi? Bakanlık döneminde millet lehine yaptıklarınız ortada. Şimdi de her gittiğiniz yerde millet ile tartışıyorsunuz, provokasyonlarla milletten oy almaya çalışıyorsunuz. İcraatlarınızı, yapabileceklerinizi söyleyin de millet karar versin ama içi boş olduğu için sürekli Erdoğan eleştirisi ile yol almaya çalışıyorsunuz. Mevcut ana muhalefet gibi:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü