AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe'den flaş açıklama

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CNNTürk'te Ne oluyor programında gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kabaktepe, AK Parti Meclis üyelerinin yatırımları engellediği iddiaları rakamlarla reddetti

GİRİŞ 14.11.2021 21:52 GÜNCELLEME 15.11.2021 09:42
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

AK Parti İstanbul İl başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CNNTürk'te Göksu Öngören Özgür'ün sunduğu Ne Oluyor canlı yayınında CHP yönetimindeki İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nin yatırımlarının engellendiği iddialarına değinirken geçmişle bugün arasındaki rakamları ortaya koydu. 

Kabaktepe, AK Parti İl Teşkilatı olarak AK Parti'nin geçmişte İstanbul'un 3'te birinin oyunu aldığını, bu hedefle yola çıktıklarını belirtirken kendi yaptıkları anketlerde yüzde 39 oy oranına ulaştıklarını en yakın rakiplerinin oyunun ise yüzde 24 dolayında olduğunu söyledi. 

2019 Seçimlerinde AK Parti İstanbul'da tarihinin en yüksek oyunu aldığını ancak buna rağmen seçimleri kaybettiğini anlatan Kabaktepe, AK Parti karşıtı partilerin o seçimdeki tutuklarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için belirleyici olduğunu belirterek o seçimde iktidara gelen kişinin seçim vaatlerinin bugüne kadar hiç yerini getirilmediğini ve bunu da İstanbul halkının gördüğünü söyledi. 

"CHP İSTANBUL YÖNETİMİ TAM ANLAMIYLA  HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATIYOR"

Osman Kabaktepe vatandaşın İstanbul için oy verirken neye göre değerlendirme yapacağını sıralayarak:
"1-İstanbul'a bakıldığında vatandaşın bir beklentisi var, 2- seçimi kazanan kişinin seçim öncesi vaatleri var
3- Şehrin ihtiyaçlarının karşılanıp karşılanmadığı 
4- Bu kenti geleceğe hazırlıyor musun başlıklarına bakarak değerlendirme yapar. Bu parametrelerin hangisine bakarsak bakalım CHP'li İBB'nin gereğini yapmadığını ve sınıfta kaldığını düşünüyoruz. Biz CHP'nin neler vaadettiğini tek tek kaydettik, ama CHP'li yönetim bu vaatleri kendi veb sitelerinden dahi kaldırdılar"
dedi. 

"GEÇMİŞTE GERİ ÇEVRİLEN TEKLİFLERİ AYNEN YENİDEN SUNDULAR"

Kabaktepe, CHP'li İBB yönetiminin AK Parti için yatırımları engelliyor iddiasını ortaya attığını bunun gerçekle ilgisinin olmadığını dile getirirken AK Parti olarak Meclis'te çoğunlukta olmalarına rağmen bugüne kadar sadece yüzde 3'lük geri çevirmede bulunduklarını bunun nedeninin de İstanbul'da AK Parti yönetiminin sürdüğü yıllarda gündeme gelen yatırımlarla ilgili başvuruların eksikliklerden dolayı AK Parti iktidarı tarafından geri çevrildiğini, CHP yönetiminin de bu geri gönderilen bu teklifler üzerinde hiçbir değişiklik yapmadan aynen teklifte bulunması yüzünden geri çevrildiğini  dile getirdi. Kabaktepe, " CHP'li üyeler geçmişte AK Parti İstanbul yönetiminde iken tekliflerin yüzde 30'una karşı çıkmışlardı" dedi.  

"YENİ YATIRIMLAR OLMAYINCA İSTANBUL TRAFİĞİ YÖNETİLEMEZ HALE GELDİ"

Kabaktepe, İBB CHP yönetiminin Levazım- Levent tüneli hattını yarıda bırakmasının ise tam bir garabet olduğunu,  İstanbul trafiğine yılda 300 bin yeni aracın girmesine ses çıkarmayan CHP İstanbul yönetiminin "Günlük 40-50 bin araç geçecek diye tünel yapmayacağını açıklamasını anlayamadığını dile getirerek  AK Parti iktidarı ve yönetimlerinin İstanbul trafiğini akar halde tutmasına rağmen bugün yaşanan tıkanıklığın da artık yönetilemez hale geldiğini vurguladı.

"CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU KANDİL'İN NEREDE OLDUĞUNU GÖSTEREMEZ"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun  elçilere yazdığı mektupla CHP'ye yeni bir ünvan daha kazandırdığını söyleyen Kabaktepe  CHP liderinin  Yozgat'ta "Kandil'i yerle bir edeceğim" sözleri için de "Sayın Kılıçdaroğlu'na haritada Kandil'i göster deseler bulamaz sanırım" dedi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • Kızılelma 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbulun 5 Yılı heba oldu.
    Cevapla
  • adsız 2 yıl önce Şikayet Et
    her şey güzel olacak her şey
    Cevapla
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler milletin gündemi ibb değil..
    Cevapla
  • Karslı 2 yıl önce Şikayet Et
    istanbul ölmüş aglayanı yok
    Cevapla
  • İslam Sancağı 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul havalimanı yapılırken de tehditler yağdırıyordu bu haçlı lejyonları ittifakı, İstanbul Havalimanı açıldığından beri yurt dışından her sene ödül alıyor, AB'nin en işlek havalimanı haline geldi. Kanal İstanbul'da acil yapılmalı, Türkiye her sene bedavadan milyarlarca dolar para kazanacak, çünkü boğaz'da hali hazırda gemi trafiği var, gemiler boğazdan geçmek için girişte sıra bekliyor, gemicilik yapanlar bilir, uluslararası ticaret yapan gemilerin saat başına beklemesi bile onbinlerce dolar zarar demek. Beklemek yerine makul ücret karşılığı Kanal İstanbul'dan geçmeyi tercih edecekler.
    Cevapla
  • Hakkı Dayı 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • Evet 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet ellerine sağlık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler