AK Parti'den Enes Kara açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı. " dedi.

AK Parti'den Enes Kara açıklaması
AK Parti'den Enes Kara açıklaması
GİRİŞ 11.01.2022 16:37 GÜNCELLEME 11.01.2022 16:38
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Hepimiz Enes Kara kardeşimizin hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Yüreğimiz yandı. Enes Kara kardeşimizin yakınlarının ve sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyoruz. Gencecik bir insanın ölümü üzerinden kindar bir dille kavga, ideolojik hesaplaşma ve ayrışma üretenlerin yaptığı şey asla kabul edilemez ve ahlaki değildir. Her ölüm insanı kendi ruhuyla yüzleştirmelidir. Bu büyük imtihandır. Hayatını kaybedenin acısı bizi buna götürmelidir. Ölüm üzerinden bile ayrışma üretenler, ideolojik egolarının kavgasını bir kenara bırakmalıdır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • Ak gençlik 2 yıl önce Şikayet Et
    İslam bir çok kişiyi intihardan kurtarmıştır. Milyonda bir görülen böyle olaylar kişinin imtihanıdır.
    Cevapla
  • necmettin ermiş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuk islamiyet yüzünden intihar etmedi bu çocuk zorla istemediği bir yerde yaşatıldığı için intihar etti
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    gencecik bi çocuk üzerinden siyaset yapan cehappkya lanet olsun
    Cevapla
  • yazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailelerin ne yapsın chp, imamoğlu gibiler dindarları baskı altına alıp seküler hayatı lgbtlileri destekledikçe terör örgütü üyelerini koruyup kollayıp İBBde istihdam ettikçe, çocuklarının bunlara bulaşmasından korkan aileler de çocuklarını inançlı insanlar ile bir arada olmasını istiyor. Allah gencimize rahmet eylesin, ailesine sabır ihsan eylesin.
    Cevapla
  • minnn 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah merhameti ile kuşatsın. Allah ailesine sabır metanet versin. Ailesi için zor bir durum. Allah bu acıdan rant çıkarmaya çalışan imamoğlu gibileri de bildiği gibi yapsın.
    Cevapla
  • el cevap 2 yıl önce Şikayet Et
    sol tayfa el birliğiyle karalama operasyonuna başlamış "cemaat" denilince köpürmeye başladı ağızları... çok köpürmesinler gayrı meşru ilişkilerle yaşanan mağduriyetlerinin bin de biri değil, keşke hiç olmasaydı ama hidayette Allah'tan...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu