Pitbull köpekli torbacılar, adli kontrolle serbest

Adana'da, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan ve evlerini Pitbull cinsi 2 köpekle koruyan Yılmaz K. (40) ve Orhan Y. (32) ile diğer 2 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Pitbull köpekli torbacılar, adli kontrolle serbest
Pitbull köpekli torbacılar, adli kontrolle serbest
GİRİŞ 15.03.2022 10:41 GÜNCELLEME 15.03.2022 10:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda uyuşturucu satan 4 şüpheliyi tespit etti. Hemen harekete geçen ekipler, belirlenen 4 adrese 11 Mart günü öğle saatlerinde, özel harekat polislerinin de desteğiyle eş zamanlı baskın yaptı. Ekipler, demir kapılarını koçbaşlarıyla kırarak, girdikleri evlerde şüphelileri gözaltına aldı. Operasyonda Yılmaz K.'nin, Seyhan ilçesi Mirzaçelebi Mahallesi'ndeki 2 katlı müstakil evine de baskın yapıldı. 'Torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarının, evin damını tel örgülerle çevirdiği ve Pitbull cinsi 2 köpekle koruduğu görüldü. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekipleri, Pitbull cinsi köpeklere el koydu. Narkotik köpeği ‘Barbara'nın tepki verdiği noktalarda yapılan detaylı aramalarda ise 24,90 gram bonzai ele geçirildi. Evdeki Orhan Y. ise "Uyuşturucular, benim değil" diyerek ağladı.

'KÖPEKLERİ SOKAKTA BULDUK' SAVUNMASI

Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, sorgu için emniyete götürüldü. Yılmaz K. ile Orhan Y., Pitbull cinsi köpeklerin kendilerine ait olmadığını, sokakta bulduklarını ve mahalleliye zarar vermemesi için bağladıklarını öne sürdü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz K. ve Orhan Y. ile birlikte diğer 2 şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrolle serbest bırakıldı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Torbacılar belli tırcılar belli menşeği belli yolu belli neden bataklık kurutulmuyor neden bu zehir tacirlerine en ağır cezalar verilmşyor gençlik çürüyor tehlike büyüyor Allah rizası için birşeylet yapın.
    Cevapla
  • Salahattin Adana 2 yıl önce Şikayet Et
    Polislerimizin hayatlarını tehlikeye atarak gece demeden,gündüz demeden bu gibi insanlık düşmanı kişileri yakalamaları sonucunda adli kontrol kaydıyla salıverilmelerini hayret ve ibretle karşılıyor ve emniyet mensubu bir babanın evladı olarak üzülüyorum; yazık emek ve riske !!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’