Muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine çeken teklif bugün TBMM'ye sunuluyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine çeken torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunulacağını açıkladı.

GİRİŞ 25.03.2022 16:08 GÜNCELLEME 25.03.2022 16:16
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş: Muhtar maaşlarını Asgari Ücret seviyesine Çeken, Vergi Usul Kanunuyla kaçakçılık suçunun  zincirleme suç kapsamına alınmasını da  içeren  Eminevim şirketleri mağdurlarını koruyacak düzenlemeleri de içeren  torba yasa teklifini TBMM Başkanlığı'na bugün sunuyoruz. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 36
  • TÜRKİYEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizler ne kadar söylesekde kimse önemsemeyecek. Fakat şurası bir gerçek muhtarlık devlete bir yük.... Ne iş yapıyorlar.... Bilen var mı?
    Cevapla
  • Yılmaz....... 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarlık sistemi devlete boş ýuktur.Kaldrilmali...
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ücretli öğretmenlerin özlük hakları yok maaşları asgari ücretin altında ssk primleri yarım yamalak ödeniyor ve sadece ek ders ücreti ödeniyor Sayın Cumhurbaşkanım bizler mağduruz iyileştirme bekliyoruz memleketin her köşesinde kadrolu öğretmenler gibi görev başındayız her işi yapıyoruz normal memurdan bir farkımız yok ne olur duyun sesimizi ve bizleride kadroya alın
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence artık mahalle muhtarlıkları kaldırılmalı sadece köylerde olmalı devlete yük olmaktan çıkmalı
    Cevapla
  • reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhtarlara neden maaş veriyorsunuz. adamlar muhtar olmak için birbirini yiyor. Bir de üstelik maaş hemde asgari ücret seviyesinde. Bir çoğu bir iş yapmıyor zaten zenginler ayrıca silah ve maaş yazık çok yazık
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim ne maaşını yükseltiyorsunuz şehirlerdeki muhtarlıkların kaldırılması lazım ne iş yapıyorlar Allah aşkına. Artık şehirde muhtarlık devri bitmiştir. Herşey e-devlet,nüfus müdürlükleri ve belediye üzerinden yapılıyor.Köylerde olabilir ona bişey demiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü