AK Partili Mustafa Canbey'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki

AK Partili Canbey, "6’lı masadaki adaylık krizi sonrasında, partideki krizleri de çözemeyen Kılıçdaroğlu, arzuladığı cumhurbaşkanı adaylığını öne çıkarabilmek için ucuz numaralarla parti tabanına ve halka mesaj vermeye çalışmaktadır." dedi.

AK Partili Mustafa Canbey'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
AK Partili Mustafa Canbey'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki
GİRİŞ 25.05.2022 23:54 GÜNCELLEME 26.05.2022 01:17
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki iddialarına tepki gösterdi.

"SIĞINDIKLARI TEK POLİTİKA OLAN YALAN SİYASETİ ARTIK"

Ana muhalefetin yalan ve dezenformasyonu bilinçli bir politika haline getirdiğini söyleyen Canbey, demokrasilerde ana muhalefet partilerinden, varsa yanlış bunu düzeltmeleri ve çözüm önerileriyle alternatif iktidar olmaya çabalamalarının beklendiğine işaret etti. Canbey, "Ülkemizdeki ana muhalefet o kadar aciz bir durumdaki, sığındıkları tek politika olan yalan siyaseti artık Türk siyasetini kirletmeye başlamıştır. Kılıçdaroğlu'nun devlet bürokrasimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik tehdit ve hakaretleri maalesef Türk siyasetinin seviyesini düşürmüştür. Cumhurbaşkanı'nı tehdit etmek, milli iradeyi tehdit etmekle aynı anlama gelir." diye konuştu.

AK Parti'li Canbey, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamalarıyla ne kadar büyük bir siyasi açmaza girdiğini ortaya koyduğunu belirterek, "6’lı masadaki adaylık krizi sonrasında, partisi içindeki krizleri de çözemeyen Kılıçdaroğlu, arzuladığı cumhurbaşkanı adaylığını öne çıkarabilmek için bu gibi ucuz numaralarla parti tabanına ve kamuoyuna mesaj vermeye çalışmaktadır." ifadelerini kullandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Canım Türkiyem 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık öğün atlıyoruz. Nasıl bir Türkiye'de yaşıyorsunuz? Kime ne anlatıyorsunuz siz Allah aşkına? CHP Türkiye'nin umudu oldu. Allah Sn.Kılıçdaroğlu'ndan razı olsun inşallah.
    Cevapla
  • son akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    ucuzcu kemal yine sahnede...
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    muhalefetin adayı abd büyükelçisi olsun
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    muhalefetin adayı abd büyükelçisi olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular