AK Parti'den CHP'ye eleştiri: Gasp siyaseti yapıyorlar!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklama yapıyor. Çelik, muhalefeti "gasp siyaseti yapmakla" eleştirdi, "Rakibimizin zayıf olmasından hoşlanmayız. O zaman seviye düşer" dedi.

GİRİŞ 25.07.2022 18:08 GÜNCELLEME 25.07.2022 21:24
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklama yapıyor. Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

(Bursa'da çöp dolu evde bulunan çocuk) Her açıdan yakından ilgileneceğimizi, sahipsiz kalmayacağını bilmenizi isterim.

(İstanbul'daki tahıl anlaşması) Türkiye içinde küçümseyenler oldu. Diplomatik çabaların neticesinin ne kadar kuvvetli olduğundan haberdar değiller. 

Astana Zirvesi'nin başlatılması yönündeki kararlılığımız son derece açıktır. Siyasi krizin Türkiye'de aşılması konusunda Türkiye büyük bir çaba gösteriyor. Türkiye'yi Suriye'nin toprak bütünlüğüne karşıymış gibi gösterenler, birtakım terör örgütlerine destek vererek başka projelerin peşinde koşanlardır. Bu tablo bir kez daha gösterdi ki: Bölgeyi karıştırmak birçok güce rağmen Türkiye meşru bir güvenlik sağlayıcısıdır. Bu bölgelere kaos ihraç edenlere karşı Türkiye meşru bir güvenlik sağlayıcısı olduğunu net bir şekilde göstermiştir. 

TSK'nın sivillere karşı dünyanın en hassas ordusu olduğunun altını çizmek isterim. En zor koşullarda bile Türk Silahlı Kuvvetleri bu hassasiyeti göstermiştir. PKK terör örgütüne karşı operasyon hazırlığının olduğu bir dönemde Irak'ta meydana gelen saldırı, hemen birilerinin Türkiye'yi suçlaması planlı bir provokasyondur. 

MUHALEFETİN 'BİZ DEDİK OLDU' AÇIKLAMALARI

Son dönemde Cumhurbaşkanımızın açıkladığı müjdeler için muhalefet 'biz dedik yaptınız' diyor. Hükümetimiz yeni düzenlemeyi açıklıyor, çalışmalar bittikten sonra kamuoyuna duyuruyor. Muhalefet de 'Biz iktidara gelirsek şunu şunu yapacağız' diyor. Hükümet çalışmayı tamamlayıp açıkladığı zaman 'Biz dedik oldu' diyorlar.

Hükümetimizin yaptığı bir konudur. Ama çıkıyorlar, 'Biz dedik oldu' diyerek gasp siyasetini ortaya koyuyorlar. 

Rakibimizin zayıf olmasından hoşlanmayız. O zaman seviye düşer. Rakibimiz güçlü olsa, siyaset üretse diyalektik bir süreç ilerler. Biz kendimize güvenen bir partiyiz. Arzu ederiz ki gasp siyaseti yerine gerçekten bir vizyon ortaya koyabilsinler. 

(Almanya Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan-Putin-Reisi görüşmesi için yaptığı "meydan okuma" değerlendirmesi) Almanya Dışişleri Bakanı diplomasiden ne anlıyor bilmiyorum. 

ÇEVRE AJANSI İDDİASINA TEPKİ

O ajans Emine Erdoğan Hanımefendi'ye ait değil. Emine Hanım'ın yürüttüğü faaliyetlerin dünyada da yaygınlaşması gerektiğini söyleyen konuşmalar yapıyorlar ama maalesef Türkiye'de sürekli yalan haber ve propaganda üretiliyor. Emine Hanım'ın yürüttüğü faaliyetlerin daha da yayılması dünya tarafından da arzulanan bir şey. 

ABD'NİN TERÖRİST İÇİN YAYIMLADIĞI TAZİYE MESAJI

Bu vahim ve kınanması gereken bir durum. Bizim NATO'daki müttefikimiz Türkiye'yi tehdit eden terör örgütüne karşı taziye mesajı yayımlıyor. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Koca 1 yıl önce Şikayet Et
    chpye hayır. abdnin partisi
    Cevapla
  • Yunaklı 1 yıl önce Şikayet Et
    CHP artık solcu da değil, sosyalist de, sosyal demokrat da değil, demokratik sol da.. Milliyetçi de değil, halkçı da, devletçi de değil. “Ulusal bağımsızlık” falan gibi de bir derdi yok. Daha da ilginci “Laikliğin yılmaz müdafii” gibi göründüğüne bakmayın Laik de değil, olamaz da zaten. (ABDURRAHMA DİLİPAK YAZISINDA ALINTIDIR. ÖZETLEMİŞTİR.) Onun için diyorum ki "TC nin gelmiş geçmiş en tehlikeli teşkilatı chp dir"
    Cevapla
  • Ali Ergül 1 yıl önce Şikayet Et
    Tüm eş dost ortamında anket yapıyorum partimiz açık ara lider. Yahu arkadaş şu seçimi öne alalım yapalım da bu yenilgiye doymayan kesim bir yenilgi daha görsün. Anketler cumhur ittifak ını %60 gösteriyor . Hadi başkanım erken seçim yapalım da görsünler bu zillet ittifak ı gününü.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet hain demek, yolsuzluk, haksızlık zulüm demek, iş bilmez, paşa sömürüsü yapan, heykelci, yobaz kitle demek, paşada dine hizmet etseymiş, bu kadar yamuk adam peşinden gitmezmiş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet hain allem edip kullem edip kandini iyi güstermeye çalişıyor nafile chp başa geçemez manen izin yok boşuna çaba. Çünkü hain iflah olmaz...........
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar