Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ÖTV tepkisi: Türkiye ekonomisine suikast

Kılıçdaroğlu'nun otomobil fiyatlarıyla ilgili yaptığı açıklamalara tepki göstererek, "Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir." diyen MHP Lideri Bahçeli, Zaho'daki saldırıyla ilgili sert konuştu.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ÖTV tepkisi: Türkiye ekonomisine suikast
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na ÖTV tepkisi: Türkiye ekonomisine suikast
GİRİŞ 28.07.2022 16:27 GÜNCELLEME 28.07.2022 16:33
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Terörle mücadele konusunda önemli değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun otomobillerdeki "ÖTV'leri kaldıracağım, araç almayı bir süre öteleyin" sözlerine çok sert tepki gösterdi.

ZAHO'DAKİ SALDIRI

Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Zaho'da sivil insanların kanını döküp hemen ardından Türk Silahlı Kuvvetleri'ni suçlama yarışına girenler Türkiye'miz üzerinde hesap yapan, bölücülüğe refakat eden, teröre gelecek bağlayan, dahası her alanda önümüzü kesmek için pusu kuran alçalmış ve alçaklaşmış çevrelerdir.

Terörle mücadelemizi engellemek maksadıyla her yola müracaat edenlerin kimler olduğu bilinmektedir. Zaho'daki kanlı eylemin sorumluluğunu Türkiye'ye ihale etme yanlışına düşenler bizatihi suçludur, bu suretle cinayetlerine yenilerini eklemişlerdir.

Irak Merkezi Hükümeti işbirliği kanallarını açık tutarak, diyalog zemininden kaçmadan Zaho katliamının saklanmış faillerini Türkiye'yle eşgüdüm halinde ortaya çıkarmak mecburiyetindedir. Bilinmelidir ki, şiddetle lanetlediğimiz 27 Temmuz 2022 tarihinde Musul Başkonsolosluğumuza füzeli saldırıyı kim ya da kimler yapmışsa Zaho'ya saldıran da aynı mihraklardır."

KILIÇDAROĞLU'NUN ÖTV SÖZLERİ

Kılıçdaroğlu boyundan büyük, aklının yetmediği, hayalinde bile yapamayacağı sözler vermekten kesinlikle uzak durmalı, ayrıca otomobil satışlarını tezvirat konusu haline getirerek Türkiye ekonomisine suikast hevesinden pişmanlıkla dönmelidir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Ali yar 1 yıl önce Şikayet Et
    Amacları gayeleri belli olana cevap bile yazılmaz kılıçdaroglu, gayesi belli, bahcelide covitte garibler toplu taşımaya zorladı. Araba fiyatları siyonistlerce artırildı. Garib covite yakalanmayım bir modelsiz araba alamadi Ötv artırımına gidildi 3 bin tl lik araba bir anda 15 bin oldu. Bahcelide kendi hatasıni kapatma peşinde. Dogruyu söylemek gerekse bu yani olan millete olur siyasetciler dünu unuturlarsa millet sandikta hatırlatır.
    Cevapla
  • Garbin Hakkıolmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Togg da asgari ücretli emekli garibler binemez. İnsede cıksada bizler onla ilgilenmiyoruz. Ötv agız dalaşı, Geri kalanda taraf deyil dogrunun herkes menfeatine göre yorum yapıyor, araç alanlar düşerse zararın peşinde. Memleket meselesi nerde.
    Cevapla
  • Vahide Saral 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara verilen aylıklar haram olsun ,bu açıklama yerli otomobile bir darbedir.Tankla tüfekle başaramadılar,şimdi aşağılık oyunlara baş vuruyorlar ,onların bir planı varsa Allah CC bin planı var Rabb'im bunlara ve bunlar gibilerine fırsat vermesin İnşaAllah
    Cevapla
  • ömer 1 yıl önce Şikayet Et
    ÖTV İNDİRİMİNE GEREK YOK DEVLETİ ZARARA UGRATIR SIFIR ARABAYI ZATEN ZENGİNLER Alıyor
    Cevapla
  • bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    ötvnin yüksek olması bence suikast zaten millet 300.000 kmde 20-30 yıllık arabalara binmek zorunda kalıyor Türk halkın daha yeni daha güvenli arabalara binmeye çokmu görüyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'e silah sevkiyatı kararı ABD'yi karıştırdı: Biden görevden alınsın
Ev hanımları, işsizler ve emekliler dikkat! Vergi muafiyeti geliyor