CHP'ye yakın gazeteci Özlem Gürses'ten itiraf gibi sözler: Kılıçdaroğlu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidarın hayata geçirdiği projeleri "Biz söyledik, yaptılar" ifadelerini kullanmıştı. CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Özlem Gürses, gelişmelere ilişkin itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 30.07.2022 00:35 GÜNCELLEME 30.07.2022 00:35
Bu Habere 262 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla, iktidarın çalışmalarını sürdürdüğü projelelerle ilgili "Ben söyledim, yaptılar" imasında bulunuyordu.

CHP'YE YAKIN GAZETECİDEN İTİRAF GİBİ SÖZLER

Kamuoyunda büyük tartışmalara yol açan gelişmelere ilişkin YouTube hesabında değerlendirme yapan, CHP'ye yakınlığıyla tanınan gazeteci Özlem Gürses, itiraf niteliğinde açıklamalarda bulundu.

"MUHALEFET HÜKÜMETİN HAMLELERİNE İLİŞKİN İÇERİDEN BİLGİ ALIYOR"

Muhalefetin hükümetin hamlelerine ilişkin içeriden bilgi aldığını söyleyen Gürses, "Bunu da başaran Kemal Kılıçdaroğlu'nun bürokrasiye yönelik çağrıları oldu. Eğer seçimde iktidar değişirse, bunu başarabilirlerse eğer, olur olmaz bilmiyorum ama kararnamelerin, sözleşmelerin altına imza atan bürokratlar hakkında işlem yapacağını söyledi Kılıçdaroğlu" diye konuştu.

"MUHALEFET İKTİDAR ADIM ATMADAN ÖNCEDEN ÖĞRENİYOR"

CHP liderinin, söz konusu adımların tweetlerini atarak ya da video çekerek dile getirip 'tarihe geçtiğini' ifade eden Gürses, "Dolayısıyla bürokrasiden CHP'ye ve altılı masaya bilgi geliyor. Seçim ekonomisine geçti iktidar, kesenin ağzı açıldı. Bir takım kesimlere iyileştirici tedbirler alınmaya çalışıyor. İktidar bu adımları atmadan muhalefet önceden öğreniyor." ifadelerini kullandı.

"KYK VE ÖTV İŞİ O NEDENLE ALELACELE DİLE GETİRİLDİ"

Gelişmelere örnek olarak Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) kredi ödemelerini örnek gösteren Gürses, "Örneğin CHP, KYK meselesini önceden öğrenip, sosyal medyada çalışma yaptı. KYK faizlerinin silineceğine yönelik açıklamalar yapıldı. Otomotivde bir sıkıntı olduğunu biliyorduk, iktidarın bu konudaki çalışmasını da öğrendi muhalefet o nedenle alelacele ÖTV videosu çekildi mutfakta." dedi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 262
  • Muammer 1 yıl önce Şikayet Et
    İşte fetönün bürokratı,Abd'nin ,ingilizin,fransızın,almanın değilde bunlara Müslüman Türkiyenin bürokratı mı diyeceğiz.O bürokratların Anası ve babası o bürokratların yerinize bir tane köpek besleseler daha hayırlı bir iş yapmış olurdu.
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    aklın yolu birdir.oy verirken bunu iyi düşünün...
    Cevapla
  • yazıcı 1 yıl önce Şikayet Et
    Yirmi yıl öncesini bilmiyordan abilerine amcalarına bir sor dürüst olanlara sor Yokluklar Kuyruklar Faili meçhüller Şehirlerde patlayan bombalar Kurtarılmış bölgeler Özlediğiniz bunlar ise HAİNSİNİZ
    Cevapla
  • Hue 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç bunları tatlım geç bunları. İktidar öbceden düşünmüş olsaydı hamlesini de önxeden yapardı. Muhalefetin dillendirmesine fırsat vermezdi. Sanki kimin ne olduğunu bilmiyoruz. Hala daha bilmek görmek istemeyenlerin olması gerçekleri değiştirmez
    Cevapla
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    İllede Cumhur ittifaki Chp ip zihniyeti ülkeyi 1980 öncesine döndürmek hiç gördünüzmü koalisyonlu bir hükümet ayakta kalsın hep yıkılmış ülke geriye gitmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi