Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile görüştü

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Malezya'da, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile bir araya geldi.

Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile görüştü
Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile görüştü
GİRİŞ 04.10.2022 10:20 GÜNCELLEME 04.10.2022 10:20

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop resmi ziyaret kapsamında geldiği Malezya'da, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ile bir araya geldi.

IHA'da yer alan habere göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki parlamento heyeti, resmi ziyaret çerçevesinde dün akşam saatlerinde Malezya'ya geldi. Başkent Kuala Lumpur Uluslararası Havaalanı'nda Malezya Temsilciler Meclisi Başkan Yardımcısı Dato Mohd Rashid Hasnon tarafından karşılanan Şentop, daha sonra görüşmelerine başladı.

TBMM Başkanı Şentop, Malezya Temsilciler Meclisi Başkanı Azhar Azizan Harun ve Malezya Senato Başkanı Rais Yatim ile bir araya geldi. Şentop, temasları kapsamında Endonezya'da G20 Ülkeleri Parlamento Başkanları Zirvesi'ne de katılacak.

TBMM Başkanı Şentop'a ziyaretinde TBMM Türkiye-Malezya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Türkiye-Endonezya Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı eşlik ediyor.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gurur projeleri okullarda ders olarak anlatılacak
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri