Özgür Özel hakaret etmişti! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den ders gibi cevap!

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in sözlerine çok sert cevap verdi.

Özgür Özel hakaret etmişti! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den ders gibi cevap!
Özgür Özel hakaret etmişti! RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'den ders gibi cevap!
GİRİŞ 11.10.2022 20:56 GÜNCELLEME 11.10.2022 20:58
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Mehmet Ali Çelebi’nin AK Parti’ye katılmasıyla ilgili açıklamada bulundu.

Özel açıklamasında, ''Çelebi parti değiştirince basın mensubu bana soru sormuştu. Ben de demiştim ki Saray operasyonlarıyla Cumhuriyet Halk Partisi'nin önünü kesemezler. O dönemde tepkiler gösterdiler. Ne saray operasyonu diye. Nereye geldik günün sonunda? Al sana saray. Çok üzücü bir şey. Çok seveni kalmadı. Yapılan işe herkes üzülüyor. 3 aydır RTÜK'te bir üyelik boş. Milletvekili sayısına göre dağıtılıyor. Düne kadar ki sayılara göre o üye İYİ Parti'ye düşüyor. 3 aydır RTÜK başkanı olacak saray zebanisi meclise yazıp, yeni RTÜK üyesini seçin demiyor. Dese İYİ Parti'ye gidecek. O sırada birileri mezata çıkmış, arıyor.'' ifadelerini kullanmıştı.



RTÜK BAŞKANI ŞAHİN'DEN CEVAP: ŞAHSINIZIN SEVİYESİNE İNMEYECEĞİM

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in hakaret içeren sözlerine cevap verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Şahin, ''Milletvekilliği makamına duyduğum saygı gereği şahsınızın seviyesine düşmeyeceğim. Ancak RTÜK ülkemizin güzide ve köklü bir kurumudur. Sizin siyasi beceriksizliklerinizin ağlama duvarı değildir. Kurumumuzu ve şahsımı her fırsatta karalamaya çalışmaktan vazgeçin artık!'' diye cevap verdi.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Suat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan hadsiz siz ıyı partiye vekil satmadınızmı ıyı parti meclise girsin diye geri niye aldınız bu kadar alçaksın özgür bir manisalı olarak senden utanıyorum yazıklar olsun size nerde terörist var savunursunuz nerde yolsuzluk var savunursunuz nerde tecavüz taciz var üstünü örtmeye çaılışırsınız ama benim gibi cahil biri bile sizin ne mal olduğunu anlıyorum ama Atatürk e gönül verenler Atatürk ün kurduğu partiye verdiğiniz zarar ı görmeyecek kadar kör ve sağırlar valla değil oy size günahımı vermem bana göre HAİN siniz Buda benim düşüncem
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ''Milletvekilliği makamına duyduğum saygı gereği şahsınızın seviyesine düşmeyeceğim. Ancak RTÜK ülkemizin güzide ve köklü bir kurumudur. Sizin siyasi beceriksizliklerinizin ağlama duvarı değildir. Kurumumuzu ve şahsımı her fırsatta karalamaya çalışmaktan vazgeçin artık!'' cevap müthiş. S400 aktif edilmiş işte bir tane Özgür Özel'e yollanmış resmen.
    Cevapla
  • MÜSECCEL 1 yıl önce Şikayet Et
    traktöratör özgür özel.
    Cevapla
  • Aytekin 1 yıl önce Şikayet Et
    Siz Millet vekili sattınız.
    Cevapla
  • Zeynel 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bilmediğinden değil bilerek ve inatla küfür ve hakaret ediyor bu kadar zamdan sonra reis maça gidiyor sokağa çıkıyor ve seviliyor çünkü yerli milli ve samimi fursatçıların ve tüsidçıların oyununu herkes görüyor. chplilerde deliriyor bu milleti küçümseyen ve cahil gören klasik chp zihiniyeti bu yaptığınızı biz millet plarak yemeyiz anlarız delirin kudurun sandığa gömülüeceksiniz durmak yok yola reisle devam İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri