Oktay'dan İmamoğlu, Yavaş ve Soyer'e davet: Gelip hizmet nasıl yapılır görsünler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Gürkan'ın şehre yaptıkları hizmetleri dinleyen Oktay, "İstanbul, Ankara ve İzmir'in başkanları buraya gelip hizmet nasıl ağlamadan yapılır görsün" dedi.

GİRİŞ 17.10.2022 17:04 GÜNCELLEME 17.10.2022 17:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Oktay'a Valisi Hulusi Şahin, AK Parti MKYK Üyeleri Bülent Tüfenkci ve Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı da eşlik etti. 

"İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR'İN BELEDİYE BAŞKANLARI HİZMET NASIL AĞLAMADAN YAPILIR GÖRSÜN"

Malatya’ya çok büyük hizmetler yapıldığını belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AK Parti'nin gönül belediyeciliği yaparak vatandaşın gönlüne girdiğini vurguladı. 

Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın, kente yapılan hizmetleri anlattığını hatırlatan Oktay şu ifadeleri kullandı: 

"Sayın Başkan yapılan hizmetleri sadece başlıklar halinde ifade etti. Basınımızın da yanında şunu da teklif edebiliriz; İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerini buraya davet etmenizde fayda var. Hizmet, ağlamadan nasıl yapılır görsünler. Vatandaşa nasıl hizmet edilir görsünler. Hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum.”

MUHASEBE, MÜHÜRLEME VE GÜMRÜKLEME İŞLEMLERİNİN İLK YAPILDIĞI ŞEHİR

Malatya'yı nsanlık medeniyetinin başladığı, Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri diye tarif ettiklerini" belirten Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise şunları söyledi: 

"9 bin yıllık geçmişi içerisinde değişik medeniyetlere, uygarlıklara, kültürlere ev sahipliği yapmış bir şehrin şehr’ül eminliğini yapıyoruz. İlk devlet hayatının, ilk bürokrasi hayatının, ilk muhasebe kayıtlarının, ilk mühürleme, gümrükleme işlemleri Malatya’da olmuştur. Bu anlamda UNESCO tarafından da tescil edilerek kültür mirası listesine alındı. Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehri derken de 1071’den önce Anadolu’nun fethi Malatya’da başlamıştır. Aynı zamanda Mevlanalar, Sadrettin Koneviler, İbni Arabiler ilim irfan ile Anadolu’yu irşad etmişlerdir. Bizlerde bu şehrin şehr’ül emini olarak atalarımızın yazmış oldukları medeniyet, ilim irfan ve kahramanlık destanlarına bizler de hizmet destanları yazmakla mükellefiz. Kendimizi bu konuda mecbur hissediyoruz."

MALATYA'YA YAPILAN HİZMETLER

Başkan Gürkan konuşmasının devamında Malatya’da devam eden hizmet ve yatırımlarla ilgili bilgiler aktardı. Başkan Gürkan, “Malatya Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın daha modern ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet belediyeciliğinde, katılımcı belediyecilikte, sosyal belediyecilikte, yeşili ve çevreyi koruyan belediyecilik ve kültürel belediyecilik alanlarında da hizmetlerimizi yürütüyoruz. Yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımlarda bizlere destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, bakanlarımıza ve milletvekillerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a çeşitli hediyeler takdim etti.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    imamoglu buyuksehri kazaninca dogruca yunanistana gitti kutlamaya, ne dedi yunan gazeteleri "bizim adamimiz kazandi", baska birsey demeye gerek varmi? bundan hizmet beklemek zavalliktir., uyanin artik derim...
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    şu an İstanbul İkitelli de daha 2 -3 ay öncesi yapılıp yenilenen sapasağlam yollar ,bugün yine millet çalışırken görsün kafasıyla tekrar bozulup yapılıyor. he millet keriz ya anlamaz sanıyorlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu bu kafayla İstanbul u dünyada kazanamaz---İst-İkitelli -Mehmet Akif Mahallesinde oturuyorum,daha 2-3 ay öncesi semtimizde bütün sokak ve cadde yolları yapılmış,yenilenmişti,ama birkaç gündür yine yol yenilemeleri başladı,daha 2-3 ay önce yenilenmiş,onarılmış olan sapasağlam yollar nedense tekrar kırılıp sözde yenileme,tamir yapılıyor,hiç luzum yokken yani vatandaş rahatsız ediliyor. sırf seçim zamanı belediye çalışıyor densin diye. sen vatandaşı akılsız,kafasız mı sanıyorsun İmamoğlu,sağlam yolu tekrar bozup ne çalışması.
    Cevapla
  • Bülent DUMAN 1 yıl önce Şikayet Et
    allah razı olsun
    Cevapla
  • perdeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların vatandaşla falan bi işleri yok.Hizmet etme gibi bi kaygılarıda yok.sosyal medya belediyeciligi bunlarınki.Besleme troller sosyal medyadan allayıp pullayıp bunların yapmadığı beceremediği ne kadar iş varsa yapmış gibi gösterip vatandaşın gözünü boyamak bunların işi.Bakın ibb nin bütün iştirakleri battı.Ankarada aynı izmirde aynı mersinde aynı adanada aynı batırdılar belediyenin şirketlerini içini boşalttılar. Bunların vatandaşla hizmetle işi gücü olmaz .
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle vatandaş falan hiç umurlarında değil. Ben de seçimlerde aynen öyle davranacağım. İstanbul'da Ekrem'i düşürmek için elimden geleni yapacağım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!
Son Dakika: YSK kesin sonuçlarını açıkladı!