Bülent Arınç yine sahnede! İmamoğlu hakkında açıklama!

Bülent Arınç, YSK üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla ceza alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında açıklamada bulundu.

GİRİŞ 16.12.2022 06:04 GÜNCELLEME 16.12.2022 06:04
Bu Habere 508 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasına dayanarak üst sınırdan 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. 

Karara tepki gösteren isimlerden biri de Bülent Arınç oldu. 

'UTANÇ VERİCİ VE UMUT KIRICI'

Arınç'ın konuya ilişkin paylaşımları şu şekilde:

"Bugün İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu için, Türkiye'nin en değerli ceza hukukçularından Prof. Dr. Adem Sözüer, Prof. Dr. Ahmet Gökçen ile Prof. Dr. İzzet Özgenç'in hazırladığı ve bir ceza avukatı olarak şahsen benim de katıldığım mütalaaya rağmen, mahkemeden çıkan mahkûmiyet kararı Türk yargısı adına utanç verici ve umut kırıcıdır."

Kılıçdaroğlu'nun imamoğlu sözleri gündeme oturdu! Hem destek hem köstekKılıçdaroğlu'nun imamoğlu sözleri gündeme oturdu! Hem destek hem köstek

Hapis cezası alan Ekrem İmamoğlu Akşener'in tebriğini kabul ettiHapis cezası alan Ekrem İmamoğlu Akşener'in tebriğini kabul etti

Abdullah Gül'den İmamoğlu açıklamasıAbdullah Gül'den İmamoğlu açıklaması

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 508
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin en değerli ceza hukukçularından Prof. Dr. Adem Sözüer, Prof. Dr. Ahmet Gökçen ile Prof. Dr. İzzet Özgenç'in hazırladığı ve bir ceza avukatı olarak şahsen benim de katıldığım mütalaaya rağmen, diyor adam rengini belli etmişsin .reis neden sizi saha dışına attığı anlaşıldı.gül ede.arınçada güvenilmez
    Cevapla
  • Vatandaşa Sor 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent aga açıklama yapmak zorundamısın...
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl fikir versin.... Gerçekten Ne biçim bi ruh hali içindeler Anlamak mümkün değil
    Cevapla
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendini adam yerine koyan birileri var... Bırakın bu aşağılık kompleksi ni Birilerine şirin gozukmeyi
    Cevapla
  • Avşaroğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent Bey, çok tuhaf açıklamalarda bulunuyorsun. Sizden kim istiyor bu tür açıklamaları. Yüksek yargı mensuplarına bu şekilde hakaret etmek serbest mi? Tabii memlekette önemli bir kurumu itibarsızlaştırmak, nasıl olduğu da muamma ve sorunlu bir seçim zaferinden sonra ilk olarak Yunanistan'a koşan ve onlarla kucaklaşan bir kişi için adeta bir görev olmalı değil mi? Sana ne oluyor peki? Senin yaran/yerin nedir? Söyle herkes bilsin!
    Cevapla
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bülent arınçı kimse sorgulayamaz çünkü tecrübeli ve dürüst bir siyaset adamıdır kimse kafadan aklına geleni konuşmasın düşünüp öyle konuşsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler