Adaylıktan çekilmeyen Muharrem İnce'ye taciz imasıyla tehdit

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Avukat Feyza Altun, Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyen Muharrem İnce'yi "taciz" iddiasında bulunarak tehdit etti.

GİRİŞ 19.03.2023 17:07 GÜNCELLEME 19.03.2023 17:08
Bu Habere 260 Yorum Yapılmış

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala, muhalefet cephesinde yeni tartışmalar başladı. 

Millet İttifakı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday göstermesi süreci altılı masada krize neden olmuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, masaya tepki göstererek kalkmış, üç gün sonra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın "Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı" olması üzerine ittifaka geri dönmüştü. 

CHP'nin 2018'deki adayı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs'ta aday olacağını açıkladı. CHP'li yetkililer, "Adaylıktan çekil" çağrısı yaparken, İnce kararından geri adım atmayacağını kaydetti. 

Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyeceğim, daha meydanlara inmedimMuharrem İnce: Cumhurbaşkanı adaylığından çekilmeyeceğim, daha meydanlara inmedim

Memleket Partisi'nden 'Muharrem İnce dansı' kararıMemleket Partisi'nden "Muharrem İnce dansı" kararı

İNCE'YE SOSYAL MEDYADAN TEHDİT

Sosyal medyada, adaylıktan çekilmeyen İnce hedef alınıyor. 

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Avukat Feyza Altun, İnce'ye üstü kapalı tehditte bulundu. İnce'nin paylaşımını alıntılayan Altun, "Hiçbir kadını taciz ettiniz mi? Hiçbir kadın sizden şikayetçi oldu ve dosya örtbas edildi mi? Sadece soruyorum" paylaşımını yaptı.

2018'DE ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Altun, 2018 seçimlerinden sonra İnce'ye övgüler yağdırmıştı. "Gönlümüzü fethettin" diyen Altun, "Teşekkür ederiz. (...) Yeniden umutlarımı yeşerttiğin, mutlu ettiğin, siyaseten fikrimizi ruhumuzu rahatlattığın; dürüstlüğün ve adil olduğunu, canını dişine takıp yorulmadan kampanyanı yürüttüğün, iktidar oyumuzu çalacak diye korkuyla sandıkları beklerken bize savaşma cesareti verdiğin için..." ifadelerini kullanmıştı.

HDP'li Altan Tan'dan CHP'yi kızdıracak sözler: İmamoğlu seçimi kendisi kazandı zannediyorHDP'li Altan Tan'dan CHP'yi kızdıracak sözler: İmamoğlu seçimi kendisi kazandı zannediyor

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine onay! 'Elbette bir sakınca yok'Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun HDP ziyaretine onay! 'Elbette bir sakınca yok'

HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin Kılıçdaroğlu'ndan ilginç açıklama!HDP ziyaretinin ertelenmesine ilişkin Kılıçdaroğlu'ndan ilginç açıklama!

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 260
  • CANDEDE 1 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Deniz Baykal ı da böyle sindirmişlerdi. Kendi içlerindeki taciz ve tecavüzleri görmeyip. ses çıkartmayanlar bu gün namuslu oldular
    Cevapla
  • memet 1 yıl önce Şikayet Et
    Kasetle korkuturlar adamı, Deniz Baykal'ı nasıl lakavt ettiler, bunun da ses soluğunu keserler, bir bakarsınız Muharrem olmuş kuzu.
    Cevapla
  • AliT 1 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce CHP zihniyetinin bir parçasıdır yüz bin imza toplayamadım diyerek seçime az bir süre kala çekilecek kabadayı gibi hareket etmesine bakmayın blöf yapıyor
    Cevapla
  • TÜRK 1 yıl önce Şikayet Et
    CHPkk gayet biliyor Muharrem İnce'nin kazanacağını, kuduruyorlar artık Eroğan'ı da bıraktılar bu adamla uğraşıyorlar...
    Cevapla
  • Cihan Alkan 1 yıl önce Şikayet Et
    siyasette her türlü cambazlık olur. dün dündür. bugün bugündür. yarın herşey değişir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...