İYİ Partili isim 'Ben böyle bir partide olmak istemiyorum' diyerek istifa etti

İYİ Parti'deki istifa furyasına bir yenisi daha eklendi. İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Pelin Güneş Bakır İYİ Parti’den istifa ettiğini açıkladı.

İYİ Partili isim 'Ben böyle bir partide olmak istemiyorum' diyerek istifa etti
İYİ Partili isim 'Ben böyle bir partide olmak istemiyorum' diyerek istifa etti
GİRİŞ 23.04.2023 12:59 GÜNCELLEME 23.04.2023 12:59
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener'in 'Noter ve kumar masası' dediği altılı masadan kalkması, tekrar oturmasıyla başlayan ve milletvekili aday listelerinin açıklanmasıyla devam eden istifa furyasına bir yenisi daha eklendi.

Yaklaşık 1 ay önce İYİ Parti’den Kayseri Milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Pelin Güneş Bakır İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Bakır, İYİ Parti Genel merkezi tarafından da milletvekili aday listesinde yer almayınca gladyo, FETÖ, mafya ve CIA ile karşı karşıya kaldığını söylemişti.

İstifasını sosyal medya hesabından açıklayan Prof. Dr. Gündeş, "Şaibeli kişiler milletvekili adayı yapıldı. Ben böyle bir partide olmak istemiyorum. Teşkilatlarda sorun yok. Hepsi iyi insanlar. Sorun parti yönetiminde. Siyasi etik anlayışıma ters düşen şeyler gördüm" açıklamasında bulundu. Gündeş, istifa sonrası siyasi parti üyeliğinin bittiğini gösteren e-devlet ekranının görselini paylaştı. 

Bakır, Twitter’da Yargıtay’ın “Siyasi Parti Üyeliği İptal Başvurusu” ekranından “Siyasi Parti üyeliğiniz sonlandırılmıştır.” şeklindeki ekran görüntüsünü, “İYİ Parti’den bugün istifa ettim.” ifadeleriyle paylaştı. 

İYİ Parti'de kriz bitmiyor! Yine istifa geldiİYİ Parti'de kriz bitmiyor! Yine istifa geldi

 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 52
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi koltuk meraklisinin zaten iyi partidede yeri yok
    Cevapla
  • LasttOttman 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadın açık açık söylüyor işte partiyi kimin yönettiğini neden anlamak istemiyorsunuz
    Cevapla
  • Sen akıl ver 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden geldin madem
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hocamız eski ak part milletvekili. Aday gösterilmeyince aklı başına gelmiş. Meğer kimlerle yol yürümüşüz
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Vay benim hocam yeni mi fark ettin böyle bir partinin ne mal olduğunu adama günaydın derler.cahil cühela biri olsa anlarım da herhalde beklentilerin karşılanmadı. adı iyi kendi kötü olan bu parti PKK'yla açık işbirliği yapıyor aynı sandığa oy atacaklar. Meral Akşener asla ülkücü değil, zerre milletini seven PKK'yla işbirliği yapar mı.
    Cevapla
  • Dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bohcalımı milliyetci
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Pelin hanım tebrik ederim sizi CHP pekakadan kurtuldunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu