İrfan Değirmenci açıkladı! İYİ Parti fena yakalandı

14 Mayıs seçimlerinin 'meşruiyeti'ne gölge düşürmeye yönelik açıklamalar yapan İYİ Parti'nin İzmir'de Türkiye İşçi Partisi'nin yaptığı itiraza 'red' oyu verdiği ortaya çıktı.

İrfan Değirmenci açıkladı! İYİ Parti fena yakalandı
İrfan Değirmenci açıkladı! İYİ Parti fena yakalandı
GİRİŞ 17.05.2023 16:35 GÜNCELLEME 17.05.2023 16:36
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

14 Mayıs seçimlerine gölge düşürmek ve vatandaşların kafasında 'şaibe' oluşturmak amacıyla seçimlere yönelik bazı açıklamalarda bulunan İYİ Parti fena yakalandı. İYİ Parti'nin İzmir'de Türkiye İşçi Partisi'nin yaptığı itiraza red oyu verdiği öğrenildi.

İZMİR'DE İTİRAZA İYİ PARTİ'DEN 'RED'

TİP İzmir Milletvekili adayı İrfan Değirmenci, İzmir’de 500 sandıkta doğrudan sandığa ve İzmir seçiminin geneline itirazda bulunduklarını duyurdu. Değirmenci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir'de sandık itirazlarına CHP dışındaki, İYİ Parti'nin de içinde olduğu altılı masa ortaklarından itiraz geldiğini aktardı. Değirmenci, itirazlara CHP dışında tüm partilerin red oyu verdiğini belirterek şu paylaşımda bulundu;

İzmir’de TİP olarak sandık sonuçlarına itirazlarımıza CHP üyeleri hariç tüm diğer parti üyelerinden red geliyor ve buna Millet ittifakının diğer partileri de dahil! Bunu bu halka yapmayın.


ZORLU'DAN 'MEŞRUİYET' AÇIKLAMASI

İYİ Parti bir yandan sandık itirazlarına 'red' oyu verirken, bir yandan da vatandaşların kafasını karıştıran açıklamalar yapmaya devam etti. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bugün yaptığı açıklamada seçimin 'meşruiyeti'ne yönelik kaygılarının olduğunu söyledi. Zorlu, "Seçimin meşruiyetine yönelik kaygılara yönelik bizim de hassasiyetimiz çok büyük. İtirazlarımızın neticesine göre ortaya çıkan tabloyu milletimizle hızlı şekilde paylaşmaya çalışacağız." açıklamasında bulundu.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • Seref 11 ay önce Şikayet Et
    Ağlamayı kesin yaaa kazanamadiniz ışte neyi uzatiyosunuz
    Cevapla
  • Can 11 ay önce Şikayet Et
    Sandık görevlisi olarak görev aldım kimseye farklı bir oy yazılmadı herkes hakkını aldı bırakın bu işleri
    Cevapla
  • HKan 11 ay önce Şikayet Et
    Yeniden sayılmasından korkuyor iyi parti çünkü çaldıkları için yeniden sayılırsa kaybederler
    Cevapla
  • Aksu 11 ay önce Şikayet Et
    Herhalde red oyu verecek yoksa elindeki vekillikleri Cumhur a kaptırır.
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Hadi len işine bak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’