Muharrem İnce duyurdu! Yerel seçim kararı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin İstanbul İl başkanlığı ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

GİRİŞ 09.07.2023 15:15 GÜNCELLEME 09.07.2023 15:59
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmalarını partisinin İstanbul İl Örgütü ile düzenlenen kahvaltıda bir araya gelerek başlattı. İnce, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

İnce, "Yerel seçimde aynı palavrayı yeniden sunacaklar; "Şimdi zamanı değil, herkes çekilsin, biz seçime gireceğiz" Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum; "Oyları bölme, çekil önümüzden'. Geç bu işleri, bir kere çekildik. Kendine güvenmiyorsan zorla mı oy verdireceksin kendine? Çıkacaksın aday olacaksın, öyle yağma yok" diye konuştu.

KİŞİLERİN DEĞİŞMESİYLE BAŞARI GELMEZ

Muharrem İnce, CHP'deki değişim tartışmalarına yönelik ise "Yüzde 0,1 olmayan partiye 10 tane milletvekili veriyorsun, çünkü tek adamsın. Çünkü kurulların çalışmıyor, çünkü sana kimse ses çıkaramıyor. Çünkü 20 kere yenilsen yine gitmeyeceksin. Şimdi ne rüzgarı başlatacaklarmış ? Değişim rüzgarı. Kişilerin değişmesiyle hiçbir şey değişmez. Kişilerin değişmesiyle başarı gelmez. İlkeler olacak, zihniyeti değiştireceksin. 2010'da Kılıçdaroğlu geldiğinde, büyük bir değişim yaşanmıştı. Niye olmadı? Çünkü 2010'dan 2023'e gelene kadar tüzüğü öyle bir hale getirdi ki tam bir tek adam diktatorya kurdu." diye konuştu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • hiç 9 ay önce Şikayet Et
    Kaset denirse yine kaçmak yok
    Cevapla
  • Salim 9 ay önce Şikayet Et
    Yalan yine cekilecek
    Cevapla
  • dayı 9 ay önce Şikayet Et
    Ya sallama muharrem sen de yurek olsa cekilmezdin, simdi sana nasil guvenecegiz? Ya yine toton yemeyip cekilirsen?!!!
    Cevapla
  • Mustafa 55 9 ay önce Şikayet Et
    demeseydin öyle çekilirsin
    Cevapla
  • Tehluke 9 ay önce Şikayet Et
    Nasil inanacaz sana daha oncede bu laflarla çıktın karşımıza soylemlerin eyleme dokulmedikçe nafile.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu