İYİ Parti, ittifak kapısını kapattı

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, yerel seçimlerde ittifak yapmak istemediklerini söyledi. Zorlu, "İYİ Parti’nin esas hedefi, kendi kadrolarını ve politikalarını milletimizle buluşturmak" dedi.

İYİ Parti, ittifak kapısını kapattı
İYİ Parti, ittifak kapısını kapattı
GİRİŞ 30.07.2023 16:07 GÜNCELLEME 30.07.2023 16:07
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Genel seçimlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemeyen ancak 'desteklemek zorunda bırakılan' İYİ Parti, yerel seçimlerde ittifaka sıcak bakmıyor.

Yaşadıkları hezimetin ardından CHP'den alınan 15 milletvekilini 'hayatımın en büyük hatası' şeklinde tanımlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önümüzdeki seçimler için daha temkinli hareket etmeyi tercih ediyor.

"İŞ BİRLİĞİ HUSUSUNDA BİR ÇALIŞMAMIZ YOK"

İttifak konusuyla ilgili Cumhuriyet'e konuşan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, 81 ilde ve ilçelerde kendi adaylarını çıkarmak istediklerini söyledi. Zorlu, “Teşkilatlarımızın görüş ve önerileri ve yetkili kurullarımızın ortak kanaatleri yol haritamızdaki en önemli belirleyici olacak” dedi.

Seçim iş birliğine ilişkin de konuşan Zorlu, “Seçim iş birliği hususunda ne bir çalışmamız ne de böyle bir gündemimiz bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

"ESAS HEDEFİMİZ KENDİ KADROLARIMIZI MİLLETİMİZLE BULUŞTURMAK"

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu şunları söyledi:

“Bu aşamada İYİ Parti şununla ya da bununla ittifak yapacak şeklinde yorumlar partimizin dışında olup bizi kesinlikle bağlamamaktadır. Elbette seçim iş birliği siyasetin bir gerçeği. Ancak İYİ Parti’nin esas hedefi, kendi kadrolarını ve politikalarını milletimizle buluşturmak.”

CHP ve İYİ Parti'de teşkilatlar ittifak istemiyorCHP ve İYİ Parti'de teşkilatlar ittifak istemiyor

Meral Akşener 'İlk defa konuşuyorum' diyerek seçimle ilgili itirafta bulunduMeral Akşener 'İlk defa konuşuyorum" diyerek seçimle ilgili itirafta bulundu

İYİ Partili vekil: AK Parti ve MHP ile ittifak yapalımİYİ Partili vekil: AK Parti ve MHP ile ittifak yapalım

KAYNAK: CUMHURİYET GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Vatansever Sinan 8 ay önce Şikayet Et
    Pensilvanyadan bi emir gelsin de ablanız sizi mi dinler ittifak derlerse aga babalarınız gerekirse bebek katili apoşla bile ittifak edersiniz yalancılar sizi hain seviciler
    Cevapla
  • Vatandaş 8 ay önce Şikayet Et
    Yalan rüzgarı...
    Cevapla
  • Orhan 8 ay önce Şikayet Et
    perde arkası :)
    Cevapla
  • Gazi 8 ay önce Şikayet Et
    Her yer pkkli,fetöcü,rüşvetçi.Bu siyasette düzgün adam yok mu?
    Cevapla
  • İbrahim 8 ay önce Şikayet Et
    Yalancılıkta üstünüze yok yarın yine chpkk koltuğuna girersiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi