CHP'den Davutoğlu'na sert tepki: Tek başlarına girip, boylarının ölçüsünü alsınlar!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Davutoğlu'nun, CHP hakkındaki sözlerine ilişkin, "Kimse kafalarına silah dayayıp 'gelin buradan aday olun' demedi. Seçimler gelecek yine tek başlarına girsinler, boylarının ölçüsünü alsınlar" dedi.

GİRİŞ 01.08.2023 15:31 GÜNCELLEME 01.08.2023 15:31
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

CHP'li Öztunç, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin üzerinden uzun bir süre geçtiğini, ancak Kahramanmaraş'ta vatandaşın konut ve su sorununun çözülemediğini öne sürdü.

Kahramanmaraş'ta köylerde ve şehir merkezinde suyun akmadığını, depremzedelerin günlerdir banyo yapamadığını savunan Öztunç, "İnsan su bulamıyor. Hayvana, tarıma su yok. Zaman zaman su bıraktıkları zaman da çamurlu su akıyor." diye konuştu.

Depremin ardından depremzedeler için toplanan yardım paralarını anımsatan Öztunç, "Bu millet, depremzedelere yardım edilsin diye para gönderdi. O paralar nerede? O paralarla Kahramanmaraş'ın su sorunu pekala çözülebilir." ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin, Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nun, "En son tercihim seçime CHP listelerinden girmekti" sözlerine ilişkin görüşlerini sorması üzerine Öztunç, "Kendi görüşü, saygı duyarız ama girmeseymiş. Kimse Davutoğlu'nu zorla getirip CHP listelerinden aday yapmadı. Kimse kafalarına silah dayayıp 'gelin buradan aday olun' demedi. Girmeselermiş. Seçimler gelecek yine tek başlarına girsinler, boylarının ölçüsünü alsınlar." yanıtını verdi.

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 65
  • Nefer Ercan 9 ay önce Şikayet Et
    Lan İstanbul'da 4.5 yılda ne yaptınız da ürüyorsun. Şehri anası ölmüş sen laf üretiyorsun. Bu bitmediniz lanetli kavim gibi.
    Cevapla
  • Bay Y. 9 ay önce Şikayet Et
    Ne derler bilirsiniz, kendine dev aynasında değil, boy aynasında iyi bi bak...
    Cevapla
  • köksal 9 ay önce Şikayet Et
    Davutoğlunun birinci tercihi CHP idi . şimdi doğruyu söylemiyor. beleş vekilliklari kaptı. barı utanır insan. Kılıçdaroğlu gibi bir veli nigmeti bulmuş eleştiriyor. nankörlükte cıgır actı
    Cevapla
  • Mehmet KARA 9 ay önce Şikayet Et
    Davutoğlu, babacan ve karamollaoğluna en çok ben kızıyorum. Adam gibi bir alternatif çıkarabilselerdi şimdi sonuçları çok farklı olacaktı, millet AKP ye mahkûm olmayacaktı
    Cevapla
  • Sinan 9 ay önce Şikayet Et
    CHP'yi sevmek ya da sevmemek ayrı bir konu, ancak Davutoğlu CHP sayesinde ciddiye alınıp bir paye aldıysa bu CHP sayesindedir... Ve nankörlük yüz kızartıcı bir eylemdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'yı sallayan Türkiye açıklaması: Kendimizi bir Türk milleti olarak görüyoruz
Milyonerlerin ilk adreslerinde zirve değişmedi! İşte dünyanın en zengin şehirleri!